Strict ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز نیست • توضیحات: باسلام خدمت مسؤلین عزیز اقای Dadsetan ازم تست میگرفت و تا سوال 25/2av رفتم و بعد timeout خوردن و بعد از 10دقیقه به گیم برگشتن و اینترنت من هم بعد میزد و Atiye اومد دنبالم و بعد یکی از ادمین ها Tp داد داخل گان شاپ 2اقای Terible که مسولیت لیدر ها هستن گفت من از شما تست دیل میگیرم چون لیدر و ساب لیدر با اندروید هستن ولی در صورتی که خانم Atiye با پی سی بودند ولی من قبول کردم و در قوانین لیدر ها به یک نکته اشاره شود که شما با تمام قدرت رو پلیر نباید تست دیل بدی ولی آقای Terible با تمام قدرت داشت دیل میداد • مدارک (فیلم یا عکس):تقاضای مدرک دارم 2 1 هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 درود خدمت شاکی محترم @Strict شکایت شما رد شد، عملکرد ساب لیدر مربوطه صحیح بوده است. متاسفانه به دلیل بی دقتی خودتون صدای عزیزانی که در حال کمک در تست شما بودند شنیده شد و به دلیل تقلب رد شدید. در رابطه با تست دوئل از ادمین مربوطه در بخش شکایت از ادمین ها رسیدگی کنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده