Br0king818 ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست مدارک از طرف ایشون دارم ( منو به دلیل خرید فروش با پول واقعی بن کردن ) در ضمن من در Forum به ایشون پیام دادم و جریانو بهشون گفتم و گفتن ملاک iP نیست خیلی چیزای دیگه مثل شماره تلفن و جیمیل تاثیر گذارن درخواست دارم همه چیزو چک کنید بعد تصمیم بگیرید با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): اون باید بده ویرایش شده September 30 توسط Br0king818 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 درود: مدارک برای مدیریت ارسال شد. Staff note ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 2 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 درود در حال بررسی هستیم. لطفا صبور باشید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 5 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 درود مجدد طبق مدارک ارائه شده توسط سرپرست محترم، شما اخیرا به دفعات قابل توجهی وارد حساب iHashem شدید. در نتیجه طبق قوانین عمومی، شما همان فرد خاطی محسوب میشوید و خرید و فروش انجام دادهاید. اگر بابت این موضوع دچار مشکل هستید به صورت خصوصی پیگیر مشکل خود باشید. عملکرد سرپرست محترم درست بوده. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده