DeathSoldier ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده یک هلپ می دادم و توسط استاد "Frostbite" باز شد و بنده سوالم رو کردم و ایسون بعد چند دقیقه گفتن ایای صدای بند رو دارید بنده گفتم نه دوباره بعد چند دقیقه گفتن صدای من رو دارید بنده بازم گفتم نه دوباره بعد چند دقیقه TP دادند و من گفتم صدا ندارم و ایشون میگن بگو خوب حالا اینا تموم شد میگم عزیز جواب من رو نمیدی میگم عزیز من اول HelpMe سوالم رو کردم و الان منتظره جوابم و شما تازه میگی که سوالت چیه و من بهشون گفتم عزیز ایا شما اصلا حواست به هلپ می هست یا نه که ایشون در HelpMe چت دادن بی توجهی و به دلیل بی توجهی بنده هلپ می بستند • مدارک (فیلم یا عکس): 1.ایشون هلپ می باز کردن. ساعت 17:35:37 2.بنده سوالم رو پرسیدم. ساعت 17:34:04 3.اینجا بنده یه ? ارسال کردم که یعنی عزیز چه شد. ساعت 17:36:44 4.اینجا ایشون گفتن صدای بنده رو دارید من هم گفتم نه (Nope) ساعت 17:37:57 5.ایشون دوباره پرسیدن صدا داری من هم باز گفتم نه ساعت 17:38:37 6.ایشون تلپورت میکنن که بگن صدا داری یا نه ساعت 17:39:48 همونطور که میبینید بنده میگیم صدا ندارم ایشون میگه خوب بگو 7.اینجا ایشون میگه سوال دیگری نداری بنده میگم مگه جواب سوال اولم دادی؟ و هیچ پاسخی دریافت نکردم. ساعت 17:41:45 8. و بنده دوباره میگم عزیز جواب ما نمیدی میگه خوب سوالت ارسال کن ساعت 17:43:28 9. و حالا که دارم میگم شما اصن حواست به هلپ بوده یا نه و این داستانا ایشون بخاطر بی توجهی هلپ می میبنده. حالا بنده به طور کامل و واضح توضیحاتم اراعه دادم که شما ببینید که روند هلپ می چقدر کند و فرسایشی بوده و اینکه ایشون پاسخ گو نبودن و بی دلیل هلپ می بستن. و اگر هلپر خاطی مجازات شد لطفا بنده رو از مجازات ایشون مطلع کنید با تشکر. Life is a big Pain ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 با عرض سلام و درود مدارک برای سرپرست هلپرا ارسال میشود @Martyn 1 سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DeathSoldier با توجه به مدارک ارسال شده از طرف هلپر عزیز, عملکرد ایشان صحیح بوده و همچنین سوال شما, هدف از Helpme/ دادن نامشخص است. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: 2.بنده سوالم رو پرسیدم. ساعت 17:34:04 از این مورد مدرکی ارائه نشده متاسفانه. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: 4.اینجا ایشون گفتن صدای بنده رو دارید من هم گفتم نه (Nope) ساعت 17:37:57 کلمه ی به کار برده شده (Nope) کلمه ای به زبان انگلیسی می باشد و ممکن است هر شخصی تسلط کافی را در سایر زبان ها نداشته باشد و نداند که معنی آن می شود "نه", شما می توانستید به جای استفاده از این کلمه بگید نه یا خیر, هر چند بعد از اینکه مجددا هلپر از شما پرسید گفتید خیر. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: 6.ایشون تلپورت میکنن که بگن صدا داری یا نه ساعت 17:39:48 ایشان پس از تلپورت شدن روی شما از سوال نکرده که صدا دارید یا نه. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: همونطور که میبینید بنده میگیم صدا ندارم ایشون میگه خوب بگو هلپر داخل چت از شما خواسته که سوالتون رو بپرسید و این شما هستید که همکاری نمی کنید. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: 7.اینجا ایشون میگه سوال دیگری نداری بنده میگم مگه جواب سوال اولم دادی؟ و هیچ پاسخی دریافت نکردم. ساعت 17:41:45 به جای بحث با هلپر مجموعه می توانستید سوالتون رو بپرسید. 20 ساعت قبل، DeathSoldier گفته است: حالا بنده به طور کامل و واضح توضیحاتم اراعه دادم که شما ببینید که روند هلپ می چقدر کند و فرسایشی بوده و اینکه ایشون پاسخ گو نبودن و بی دلیل هلپ می بستن. سوالی از طرف شما پرسیده نشده که هلپر مربوطه پاسخگوی سوال شما باشه. لطفا از شکایت های بی مورد خودداری فرمایید, در غیر این صورت... نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) شکایت شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد. 2 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده