KomanD0 ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. من در بین ده روز 2تا Fw گرفتم و نباید fp 80 بشم ادمین @ArvaN Fw دوم رو به من داد گفتم Fp80 نمیشی و لیدر الکی منو Fp80 کرده من اکتیویتی ام رو فول کردم لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 درود تو مدرکی که خودت دادی دلیل FP80 مشخصه بدرود. The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 درود خدمت شاکی محترم @CarterVeron شکایت شما تایید شد. اخطار اقلیت های شما با فاصله ۱۰ روز بوده. برای برگشت به اقلیت با بنده در تماس باشید. اخطار اقلیت اول شما 01-10-2024 و اخطار اقلیت دوم 11-10-2024 پاک خواهد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده