AmirPaKaR ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده وارد تست این لیدر عزیز شدم و ایشون گفتن چت و مایک اضافه ندید بنده تایید کردم به سوال ۴ که رسیدیم ایشون دوباره گفتن سوال ۳ و بنده مایک خود را باز کردم و گفتم این سواله ۴ هست و نه سوال ۳ و بعد این حرف من ایشون گفتن رجکت شدین بخاطر مایک اضافه در صورتی که بنده سوال ایشون رو درست کردم که اشتباه گفتن و حرفه اضافه ای نزدم • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/883527_24AG-SA-0139.jpg ویرایش شده September 27 توسط AmirPaKaR اشتباه بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 درود خدمت شاکی محترم @AmirPaKaR شکایت ما رد شد. عملکرد لیدر عزیز صحیح بوده است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده