farhan1387asadi ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 (ویرایش شده) بنده از دسته طرفداران وسایل نقلیه قدیمی هستم و درکنارش عشق وسپا دارم. حالا چرا وسپا؟ سوال خوبیه. در واقع وسپا رو میتونیم اسب سرکش خطاب کنیم. زیرا این موتور قادر بود چندین قالی سنگین رو خیلی راحت در سربالایی یا مسیر صاف حمل کند. وسپا ز دسته موتور های اسکوتر هستش و با موتور های استریت مثل هوندا 125 کاملا فرق میکنه. به عنوان مثال موتوری که خود بنده دارم یک وسپا LML 125 که نسخه جدید تر وسپا PX 125 هستش. این موتور دنده ای هست و جدا از وسپا های دیگه مثل Faggio داخل بازی. از سیستم گیربکس دنده ای بهره میبره. ساختار وسپا جوریه که موتور در کنار بدنه قرار داره و وقتی شما چیز سنگینی مثل همون قالی هارو بزارید هیچ فشاری به گیربکس و کمک فنر نمیاد. چه برسه به انجین موتور. در واثع شما اگه سعی کنید با یک موتور استریت همچین کاری رو انجام بدید یا صفحه کلاچ موتور نابود میشه یا موتور فشار زیادی بهش میاد و ممکنه خسارت هایی هم وارد کنه. در واقع وسپا موتور هایی هم داره که ازش کپی شده. به عنوان مثال موتور های باجاج یکی از این موتور هاست که معمولا هر وسپا قدیمی که شما تو شهر میبینید بیشتر باجاج هستند و صدای جارو برقی میدن. در کل وسپا های قدیمی مثل همین خیلی کمیابه تو شهر. حال چند تا اسکرین که گرفتم رو با موتور Vespa NS-50 با هم ببینیم امید وارم از دیدن این اسکرین ها به گودرت مند بودن وسپا پی برده باشید... دور از شوخی خواستم ی اطلاعاتی درباره این موتور داشته باشید و بدونید فرش فروشی ها چجوری خودشون قالی هارو جابه جا میکردن. در واقعا سعی دارم با تاپیک هام ی اطلاعاتی به شما اضافه کنم و ممکنه تو نظر ها شما با نقد کردن منو آگاه تر کنید. زیاد حرف نمیزنم و شبتون خوش. ویرایش شده September 27 توسط farhan1387asadi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 بسیار عالی موفق باشید نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 29 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29 خیلی مفید و موثر بود خسته نباشید. نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 روزگاری با اسکواد ۴ نفره با۴ تا فیگو تو کل شهر دور میزدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farhan1387asadi ارسال شده در October 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 در ۱۴۰۳/۷/۹ در 06:35، amirdii گفته است: روزگاری با اسکواد ۴ نفره با۴ تا فیگو تو کل شهر دور میزدیم عالی و قوی عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farhan1387asadi ارسال شده در October 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 در ۱۴۰۳/۷/۸ در 21:40، Roney گفته است: خیلی مفید و موثر بود خسته نباشید. قربان شما نظر لطفتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farhan1387asadi ارسال شده در October 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 در ۱۴۰۳/۷/۷ در 20:16، CarterVeron گفته است: بسیار عالی موفق باشید خیلی ممنون همچنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 عالی خسته نباشید. نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 با Faggio بری تو راب بانک Runneri کنی نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 در ۱۴۰۳/۷/۶ در 21:07، farhan1387asadi گفته است: بنده از دسته طرفداران وسایل نقلیه قدیمی هستم و درکنارش عشق وسپا دارم. حالا چرا وسپا؟ سوال خوبیه. در واقع وسپا رو میتونیم اسب سرکش خطاب کنیم. زیرا این موتور قادر بود چندین قالی سنگین رو خیلی راحت در سربالایی یا مسیر صاف حمل کند. وسپا ز دسته موتور های اسکوتر هستش و با موتور های استریت مثل هوندا 125 کاملا فرق میکنه. به عنوان مثال موتوری که خود بنده دارم یک وسپا LML 125 که نسخه جدید تر وسپا PX 125 هستش. این موتور دنده ای هست و جدا از وسپا های دیگه مثل Faggio داخل بازی. از سیستم گیربکس دنده ای بهره میبره. ساختار وسپا جوریه که موتور در کنار بدنه قرار داره و وقتی شما چیز سنگینی مثل همون قالی هارو بزارید هیچ فشاری به گیربکس و کمک فنر نمیاد. چه برسه به انجین موتور. در واثع شما اگه سعی کنید با یک موتور استریت همچین کاری رو انجام بدید یا صفحه کلاچ موتور نابود میشه یا موتور فشار زیادی بهش میاد و ممکنه خسارت هایی هم وارد کنه. در واقع وسپا موتور هایی هم داره که ازش کپی شده. به عنوان مثال موتور های باجاج یکی از این موتور هاست که معمولا هر وسپا قدیمی که شما تو شهر میبینید بیشتر باجاج هستند و صدای جارو برقی میدن. در کل وسپا های قدیمی مثل همین خیلی کمیابه تو شهر. حال چند تا اسکرین که گرفتم رو با موتور Vespa NS-50 با هم ببینیم امید وارم از دیدن این اسکرین ها به گودرت مند بودن وسپا پی برده باشید... دور از شوخی خواستم ی اطلاعاتی درباره این موتور داشته باشید و بدونید فرش فروشی ها چجوری خودشون قالی هارو جابه جا میکردن. در واقعا سعی دارم با تاپیک هام ی اطلاعاتی به شما اضافه کنم و ممکنه تو نظر ها شما با نقد کردن منو آگاه تر کنید. زیاد حرف نمیزنم و شبتون خوش. تنها وسیله نقلیه ای که نترکوندم تاحالا نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 در ۱۴۰۳/۷/۶ در 21:07، farhan1387asadi گفته است: بنده از دسته طرفداران وسایل نقلیه قدیمی هستم و درکنارش عشق وسپا دارم. حالا چرا وسپا؟ سوال خوبیه. در واقع وسپا رو میتونیم اسب سرکش خطاب کنیم. زیرا این موتور قادر بود چندین قالی سنگین رو خیلی راحت در سربالایی یا مسیر صاف حمل کند. وسپا ز دسته موتور های اسکوتر هستش و با موتور های استریت مثل هوندا 125 کاملا فرق میکنه. به عنوان مثال موتوری که خود بنده دارم یک وسپا LML 125 که نسخه جدید تر وسپا PX 125 هستش. این موتور دنده ای هست و جدا از وسپا های دیگه مثل Faggio داخل بازی. از سیستم گیربکس دنده ای بهره میبره. ساختار وسپا جوریه که موتور در کنار بدنه قرار داره و وقتی شما چیز سنگینی مثل همون قالی هارو بزارید هیچ فشاری به گیربکس و کمک فنر نمیاد. چه برسه به انجین موتور. در واثع شما اگه سعی کنید با یک موتور استریت همچین کاری رو انجام بدید یا صفحه کلاچ موتور نابود میشه یا موتور فشار زیادی بهش میاد و ممکنه خسارت هایی هم وارد کنه. در واقع وسپا موتور هایی هم داره که ازش کپی شده. به عنوان مثال موتور های باجاج یکی از این موتور هاست که معمولا هر وسپا قدیمی که شما تو شهر میبینید بیشتر باجاج هستند و صدای جارو برقی میدن. در کل وسپا های قدیمی مثل همین خیلی کمیابه تو شهر. حال چند تا اسکرین که گرفتم رو با موتور Vespa NS-50 با هم ببینیم امید وارم از دیدن این اسکرین ها به گودرت مند بودن وسپا پی برده باشید... دور از شوخی خواستم ی اطلاعاتی درباره این موتور داشته باشید و بدونید فرش فروشی ها چجوری خودشون قالی هارو جابه جا میکردن. در واقعا سعی دارم با تاپیک هام ی اطلاعاتی به شما اضافه کنم و ممکنه تو نظر ها شما با نقد کردن منو آگاه تر کنید. زیاد حرف نمیزنم و شبتون خوش. عشقوم فاگیو اینقدری که با فاگیو مهارت دارم با ان ار جی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas131 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عالیه فقدر ادیت رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 (ویرایش شده) گودرت فاگیو بنده خودم از گودرتمندان عرصه ی راندن فاگیو به صورت تخصصی بودم ولی الان بازنشسته شدن و گذاشتم کنار جالب بود خسته نباشید ویرایش شده October 28 توسط CalaCe خ خ خ دا؟ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 عکس هاش قشنگه ولی ای کاش تو بازی هم حرکات انجام دادن با موتور هم باشه نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 در ۱۴۰۳/۸/۷ در 16:15، CalaCe گفته است: گودرت فاگیو بنده خودم از گودرتمندان عرصه ی راندن فاگیو به صورت تخصصی بودم ولی الان بازنشسته شدن و گذاشتم کنار جالب بود خسته نباشید مثل خودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kobraaa ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 واکنش کسایی که NRG سوارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.