Liberty ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------ • توضیحات: طبق عکسا میبینید ایشون از رادار من رد شدن و بعدش تومدن پایین. تا خواتم تیکتو بهایشون بدم هیتمن های عزیزمون ایشون رو زدن و ایشونم سو استفاده کردن و /sleep زدن مدارکو میبینید و چت های ایشون که اونجاست مشخصه از قصد /sleep کردن • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/files/rl9w_gta_sa_2018-08-09_09-46-42-638.jpg http://uupload.ir/files/aj6s_gta_sa_2018-08-09_09-44-48-522.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 (ویرایش شده) دوست عزیز شما میتونستید یکم سریع تر تیکت رو بدید !!! ( میبینید که من وایسادم و میخواستم تیکت رو پرداخت کنم ) ایشون انقدر طول دادن کار رو که هیتمن بنده رو کشت. فکر نمیکنم تایپ کردن دستور /ticket [T]orna[d]o 1000 انقدر وقت نیاز باشه! من مسخره ی شما نیستم که هرکار میخواید بکنید و بعدشم برای /sleep زدن از شما اجازه بخوام! هر کسی کار و زندگی داره!!! در ضمن! شما به یک فردی که /sleep هست با استفاده از /m هشدار دادید که خود این مجازات داره و کاری غیر قانونیه ویرایش شده August 9, 2018 توسط aMin202 .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در August 9, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 اولا /m مجازات نداره میتونید قوانین رو بخونید عزیزم دوما کلا ۱۰ ثانیه طول نکشید من به هر حال درخواست مجازات ایشون رو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @ali1234. بازیکن مورد نظر به مدت 60 دقیقه Admin-Jail شد. +بسته شد. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده