emambaqer ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 بالاترین fps شما تو بازی چند بوده خودم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 داداش من اگه بخوام فریم لیمیتر خود پی سی رو ببرم بالا اف پی اسم ۲۰۰ میشه 1 نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emambaqer ارسال شده در September 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 3 دقیقه قبل، Teivel گفته است: داداش من اگه بخوام فریم لیمیتر خود پی سی رو ببرم بالا اف پی اسم ۲۰۰ میشه 180هم گرفتم با اندروید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 داداش این باگه خود نت و بازیته نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MATINSUNSET ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 اونایی رو پی سی ان CineBench بزنن پوینتشونو بگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rescuer ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 واکنش من: در نمیزنم میام با لگد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 19 ساعت قبل، Teivel گفته است: داداش من اگه بخوام فریم لیمیتر خود پی سی رو ببرم بالا اف پی اسم ۲۰۰ میشه + 19 ساعت قبل، emambaqer گفته است: 180هم گرفتم با اندروید برای 1 ثانیه 180 میشه حتی من با پی سی 190 هم گرفتم ولی برای یک لحظست. این بازی، گیمی نیست که بشه بیشتر از 60 تا 90 اف پی اس رو توش تجربه کرد. ینی بیشتر از این هم اگه بشه فرقی نمیکنه و در حد همون 90 اف پی اسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 3 ساعت قبل، NickeL گفته است: + برای 1 ثانیه 180 میشه حتی من با پی سی 190 هم گرفتم ولی برای یک لحظست. این بازی، گیمی نیست که بشه بیشتر از 60 تا 90 اف پی اس رو توش تجربه کرد. ینی بیشتر از این هم اگه بشه فرقی نمیکنه و در حد همون 90 اف پی اسه. تو اندروید میشه ۱۲۰ هم گرفت و لحظه ای نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emambaqer ارسال شده در September 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 1 ساعت قبل، Entity گفته است: تو اندروید میشه ۱۲۰ هم گرفت و لحظه ای نیس بله دوست عزیز ۱۲۰هم میشه گرفت ولی باs23اولترا نه نوت ۱۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 دردو نفرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 این که FPS چند لحظه میره بالا حساب نمیشه، FPS اصلی ثابته نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emambaqer ارسال شده در October 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 3 دقیقه قبل، DivineWarrior گفته است: این که FPS چند لحظه میره بالا حساب نمیشه، FPS اصلی ثابته بابا بزا دلمون خوش باشه با اندروید بیشتر از pc اف پی اس میگیریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 منی که FPS ام بیشتره 60 نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 900 گرفتم یبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 در ۱۴۰۳/۷/۵ در 15:39، NickeL گفته است: + برای 1 ثانیه 180 میشه حتی من با پی سی 190 هم گرفتم ولی برای یک لحظست. این بازی، گیمی نیست که بشه بیشتر از 60 تا 90 اف پی اس رو توش تجربه کرد. ینی بیشتر از این هم اگه بشه فرقی نمیکنه و در حد همون 90 اف پی اسه. کاملا درسته 4 ساعت قبل، HemosO گفته است: 900 گرفتم یبار اره داپش منم یبار ۱۲۲۳۵۶۷ گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScraT ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 یک بار برای یک لحظه 120 شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 باگه این داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در دیروز در 02:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:35 خوبه نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.