EIyas ارسال شده در September 22 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: با عرض سلام و درود و خسته نباشید! بنده در GSF بودم که شکایتی ازم شد در موضوع DM که فردی که ازم شکایت کرده بود بهم گفته بود که کیلم بده منم کشتمش، حالا در حال ضبط رکورد بودن و از بنده شکایت کردند و از قبل FW داشتم و در این شکایت هم که ایشون FW دادن FP80 شدم، لطفا بررسی کنید چون من از قصد DM نکردمش و میتونستن Call 110/ بدن. با تشکر... • مدارک (فیلم یا عکس): در قسمت[شکایت اعضا] :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 درود شما یک FW در میتینگ از سوی آقای Terible گرفتید، و یک FW هم به دلیل DM کردن که هر ۲ تای اونا زیر ۱۰ روز هستن ، مدارک گزارشی که مربوط به شما بود رو بررسی کردیم و با هماهنگی مدیران سطح بالا اقدام برای FP80 بر روی شمارو کردیم بدرود. The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 درود خدمت شاکی محترم @DivineWarrior شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده است، لازم به ذکر است که حتی اگر کسی از شما درخواست کرد نباید اینکار را انجام میدادید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده