xjalayeri ارسال شده در September 22 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: داخل کلیپ مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/87e822_24۲۰۲۴۰۹۲۲-۲۰۰۶۰۷.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در September 22 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22 با سلام و درود خدمت ادمین های عزیز فروم. ایشون داشتن تو میکروفون فوت میکردن و من توهینی به خانواده ایشون نکردم. داخل مدرک مشخص هست، میتونید ۴ تاپیک برید بالا شکایت من رو بررسی کنید، متوجه میشید که ایشون داشته داخل میکروفون فوت و نویز ایجاد میکرده. با تشکر از شما. 1 Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xjalayeri ارسال شده در September 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 20 دقیقه قبل، HajHassan گفته است: سلام اول تو پس بگیر اوکی بود دیدم پس گرفتی منم پس میگیرم 11 دقیقه قبل، HajHassan گفته است: اگه میخوای زودتر اوکیه شه پس بگیر منم برم دوتا تاپیک هامو پس بگیرم. سلام خدمت ادمین عزیز طبق توافق دو طرفه من هیچ شکایتی ازین اقا ندارم و این اقا هم شکایت هاشو پس میگیره ممنون از شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 در ۱۴۰۳/۷/۲ در 23:12، xjalayeri گفته است: سلام خدمت ادمین عزیز طبق توافق دو طرفه من هیچ شکایتی ازین اقا ندارم و این اقا هم شکایت هاشو پس میگیره ممنون از شما از انجایی که خودتان درخواست کردید, رد شد. بسته شد. We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده