AkbarGta ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: Non-Rp هنگامی که به نزدیک ایشان آمدم در حالی که میدانست می تواند سوار هواپیما شود نزدیک ایشان شدم ولی ایشان کنسل نکرد و با سوار شدن در هواپیما کنسل شد. • مدارک (فیلم یا عکس): Video غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 7 ساعت قبل، AkbarGta گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: Non-Rp هنگامی که به نزدیک ایشان آمدم در حالی که میدانست می تواند سوار هواپیما شود نزدیک ایشان شدم ولی ایشان کنسل نکرد و با سوار شدن در هواپیما کنسل شد. • مدارک (فیلم یا عکس): Video ایشان از بنده عذرخواهی کردند و شکایتی من از ایشان ندارم و پس گرفته می شود. غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lFarbod ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 در ۱۴۰۳/۶/۳۰ در 03:17، AkbarGta گفته است: ایشان از بنده عذرخواهی کردند و شکایتی من از ایشان ندارم و پس گرفته می شود. درود. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده