Wanted ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون از رادار من با سرعت غیر مجاز رد شدن و من دنبال ایشون رفتم به اخطار دادم که از ماشین پیاده شن اما ایشون خودشون رو کرش دادن (آیدی 118 بودن). دوباره وارد سرور شدن (آیدی 1) و من تیکت رو بهشون دادم اما هی فرار میکردن و تیکت رو قبول نمیکردن و دوباره خودشون رو کرش دادن. دوباره وارد سرور شدن و من تیکت رو دادم اما قبول نمیکردن و من 3 اخطار دادم به ایشون و میخواستم بعد از 30 ثانیه وانتد اکسپت نکردن تیکت بدم که ایشون از دسته متوسطی دیگری درخواست داد که بکشنش و رفت داخل خونه اسلیپ کرد و من دیگه نتونستم وانتد بدم بهش. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس فیلم 1 فیلم 2 فیلم 3 واقعا برای یک لول 99 متاسفم که از پرداخت یک تیکت 3000$ اجتناب میکنه و بخاطرش سه بار اخلاق خارج از زندگی انجام میده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @Wanted. بازیکن مربوطه 240 دقیقه Admin-Jail شد. +بسته شد. ویرایش شده August 5, 2018 توسط FerDinaND ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده