Cake4EveR ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود، من از آقای AymShot شکایت داشتم که ایشون به بنده به تور مخفف نوشته بود (kosh nt) چون اگر کاملش رو بنویسه ارور میده و نمیشه نوشت و آقای ArLo شکایت من رو رد کرد مدرک ایکه آقای AymShot به من فحش داده هم اینجا میزارم خودتون قضاوت کنین، بدرود. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/pwgtnnx0mziw/Screenshot_20240916_195450_AGSA.jpg.htm CaKe Family ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 درود Staff Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در September 17 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Healer شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. در مدرک ارسالی توهینی صورت نگرفته است. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده