amirhosseinhabibi ارسال شده در یکشنبه در 15:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:50 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaChePaiyN ارسال شده در یکشنبه در 19:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:33 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در یکشنبه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقهی بیشتری دارم و این فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GaDAmir ارسال شده در یکشنبه در 21:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوش اخلاق.باادب و بسیار خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵الی۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰الی۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی بسیار زیاد و کسب در آمد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ متناسب با اخلاقیاتم و علاقه مندی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در دوشنبه در 08:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بهترین در رانندگی پایبند به قوانین، صبور و با اعتماد به نفس داشتن مهارت گانری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به پلیس و داشتن لیدر خوب در اقلیت و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در دوشنبه در 09:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:30 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 20 • اسم واقعی:صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ 1 نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Caps ارسال شده در دوشنبه در 10:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:21 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 28 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوب . با تجربه . قدیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه بالا در دسته ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در دوشنبه در 10:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در دوشنبه در 12:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:02 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان بازی گوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول :My Account :My Friends https://uploadkon.ir/uploads/6b2f04_24IMG-20241204-153247.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0STAFA ارسال شده در دوشنبه در 12:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:37 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران مهربون، صادق، با ادب، خوش اخلاق، متعهد، صبور، اجتماعی، با مرام، با معرفت، آشنا با کار تیمی. تمام تلاشم رو برای بهتر شدن در هر چیزی که انجامش میدم میکنم. با هیچ کسی مشکل و دشمنی ندارم. کاملا پایبند به قوانین هستم. مسئولیت پذیر نسبت به انجام کار ها. سریع و پر سرعت در انجام فعالیت های مربوطه. کاری به کار کسی ندارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):00:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بن شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ، علاقه ی زیاد من به این اقلیت و اینکه دوستام در این اقلیت حضور دارن و بی حاشیه بودنِ اقلیت، به وسیله های اقلیت علاقه دارم، به HQ علاقه دارم، فکشن خوبیه و فعال به رنگِ اقلیت علاقه دارم، به شخصیت های اقلیت علاقه دارم، به اسمِ اقلیت علاقه دارم و دلیل اصلیِ عضویتم همین است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟تجربه اینو میگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10بار نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در دوشنبه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:08 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاشار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همينجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه کردنه کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Repulsor ارسال شده در دوشنبه در 15:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش _ زرنگ _ مهربون _ سخت گیر _ فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 _ 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در دوشنبه در 19:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:23 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مجتبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با شخصیت _ با جنبه _ روحیه زیاد و شاداب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم و تکراری شد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر علاقه زیاد و علاقه به پلیس. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون روحیه پلیس شدن دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در دوشنبه در 19:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم .به هدفم برسم .پلیس شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در دوشنبه در 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ,صبور ,بیبی اویل ,بامرام, جدی ,شوخ , عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب 9 الی 11 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دیگه خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم بیام به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در دوشنبه در 19:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:46 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی مهربون با جنبه گانر هکر سیگما قوی عسل شفاعت خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به fbi فکشن عالی ایه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +200 نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanMomeniPour ارسال شده در دوشنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸ الی ۲۴ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر بسیار بسیار مهربان و با تجربه و مسئولیت پذیر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل مهلت ارسال درخواست عضویت به پایان رسید. به زودی اولویت ها مشخص خواهد شد. 2 نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: خلیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SEKOT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، مجری قانون، مسلط به تمامی پروتوکل های فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): PD خونمه و سعی دارم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شهر به پلیسی مثل من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOMRAH ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم، خوش اخلاق، کار کن، صبور، با نظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲ ظهر الی ۱٠ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به کار کردن دارم و علاقه ی زیادی هم به ارسا کیا گیم دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @KaftarBaze درخواست عضویت شما رد شد. (شما فورم ثبت نام رو به درستی پر نکردید). @GenraL درخواست عضویت شما برای اکانت Genral پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 47 ساعت میباشد. @haster درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @Poriaa درخواست عضویت شما برای اکانت Poriaa پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 179 ساعت میباشد. @Mehrdwd درخواست عضویت شما برای اکانت Mamazi پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 5 ساعت میباشد. @SinaHarD درخواست عضویت شما برای اکانت Hard پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 103 ساعت میباشد. @Terrorism درخواست عضویت شما برای اکانت Terror پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 78 ساعت میباشد. @BroN2Kill درخواست عضویت شما برای اکانت Soton پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 26 ساعت میباشد. @Metii درخواست عضویت شما برای اکانت Abbas[500] پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 40 ساعت میباشد. @Mandi درخواست عضویت شما برای اکانت Mandi پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 46 ساعت میباشد. @SoTvAn درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @cracked درخواست عضویت شما برای اکانت Cracked پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 43 ساعت میباشد. @AmirWeaK درخواست عضویت شما برای اکانت Weak پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 92 ساعت میباشد. @FrostBite درخواست عضویت شما برای اکانت Frostbite پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 52 ساعت میباشد. @iIiya درخواست عضویت شما برای اکانت Mcclane پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 43 ساعت میباشد. @Ariajoo درخواست عضویت شما برای اکانت Aria_joo پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 105 ساعت میباشد. @Meqdad درخواست عضویت شما برای اکانت Meqdad پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 97 ساعت میباشد. @Balance درخواست عضویت شما برای اکانت Balance پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 57 ساعت میباشد. @Asllan درخواست عضویت شما برای اکانت Vipex پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 156 ساعت میباشد. @AFKGTA درخواست عضویت شما رد شد. (عکس پنل کاربری شما به درستی قرار نگرفته). @Shahzadhدرخواست عضویت شما برای اکانت Shahzadh پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 49 ساعت میباشد. @Boold درخواست عضویت شما برای اکانت Boold پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 47 ساعت میباشد. @QwE درخواست عضویت شما برای اکانت TeleKinesis پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 23 ساعت میباشد. @Oneplayer1380 درخواست عضویت شما برای اکانت Mahdi.mokh پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 21 ساعت میباشد. @BeheshT درخواست عضویت شما برای اکانت DragonFall پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @amirhosseinhabibi درخواست عضویت شما برای اکانت Morfy پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 54 ساعت میباشد. @BaChePaiyN درخواست عضویت شما برای اکانت Shiver پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @Carlos درخواست عضویت شما برای اکانت [ICY]HaSaN پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 25 ساعت میباشد. @GaDAmir درخواست عضویت شما برای اکانت Hobit پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 36 ساعت میباشد. @Taaha درخواست عضویت شما برای اکانت Taaha پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 8 ساعت میباشد. @SaIeh درخواست عضویت شما برای اکانت SaLii پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 17 ساعت میباشد. @Caps درخواست عضویت شما رد شد. (شما رنک 2 در اقلیت دسته متوسط رو ندارید). @habs درخواست عضویت شما برای اکانت Habs پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @FireFang درخواست عضویت شما برای اکانت Firefang پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 6 ساعت میباشد. @M0STAFA درخواست عضویت شما برای اکانت M0stafa پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 14 ساعت میباشد. @Titab درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @Repulsor درخواست عضویت شما برای اکانت Repulsor پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 115 ساعت میباشد. @mojtaba1823 درخواست عضویت شما برای اکانت Mojtabaa پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 42 ساعت میباشد. @Amircr7r درخواست عضویت شما برای اکانت Am1RCoLoNeL پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 31 ساعت میباشد. @EnZi درخواست عضویت شما برای اکانت Diddy پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 10 ساعت میباشد. @TriGGeR درخواست عضویت شما برای اکانت Monster پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 40 ساعت میباشد. @ErfanMomeniPour درخواست عضویت شما برای اکانت Devil_Killer پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 20 ساعت میباشد. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.