HaftJad ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۵ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، عاقل ، خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP60 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشن کارهایی سختی را بر دوش دارد و من کارهای سخت را خیلی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاینم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن خوبی نبود . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟از بچه هاش خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میدونم ک اعضا و لیدر با تجربه و خوبی رو داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار. نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEGGIN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم ارام و با اخلاق و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 12:00 الی 14:00تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SybiL ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چدن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چدن هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)(13:00 تا 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه و علاقه چرا فکر میکنید این فکش برای شما مناسب است: چون علاقه دارم. روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی و گانر و بافر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوست دارم مردم رو بگردم و یک فرد مفید برای سرور باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آسونه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GaDAmir ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوش اخلاق.باادب و بسیار خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵الی۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰الی۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی بسیار زیاد و کسب در آمد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ متناسب با اخلاقیاتم و علاقه مندی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Myth ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان- فعال- خون گرم - عاشق محیط زیست - حامی حیوانات • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه بیام به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): باهاش حال میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، خوش اخلاق، اعتماد به نفس پایین، خوشحال، افسرده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدصفا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی اعصاب کم حوصله قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 الی 17 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP 80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانری خوب بامهارت فریسک کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AyaS ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان آرام با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون یزمان فدرال بودم و مهارت دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behnush ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: بهنوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زیبا،دانا،باهوش،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):از رنگ ابی خوشم میاد + رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باحاله و جذابه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ، مهربان، با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم، کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال و شوخ و مهربون و کار بلد هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مدیر اقلیت بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه بالایی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم ارام و با اخلاق و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 12:00 الی 14:00تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.