AmirPaKaR ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی و نترس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد در این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار ویرایش شده November 7 توسط AmirPaKaR اشتباه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حدیث • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن فدرال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و اینکه به دسته ویژه علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق جدی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این که خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):براي اين که لیدر خوبی دارد و همه باهم دوست هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رفیقانم در این فکشن هستند و منخیلی فکشن امداد گری را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5یا6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، محترم ، روابط عمومی بالا ، شوخ طبع ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه وقت داشته باشم +۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به تجربه کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به علت استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۹۱ نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق جدی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+30 نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teymurnplasht ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور گانر هدفمند مشتی بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه تاحالا نبودم و میخام تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون چند تا از رفیقام اینجان و خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰بار 11 نقل قول My accounts: _________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پلیر قدیمی و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای خالی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول : Dawsham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول Sleep mode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد، مهربون ، پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه های بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن و اشنایی با افراد داخل فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بیش از حد به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 16+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HiRoTo ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بهراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirz41 ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 13:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برایه اینکه به اقلیت دسته ملایم بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد از کارشون • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق دور از حاشیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم فکشن FBI رو تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم با توجه به علاقم، توش قوی میشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaaa ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ویژه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و رانندگی خوب و بسیار علاقه مند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deaths ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عارف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش - گانر - خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام مجرمین ها را دستگیر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ ویرایش شده November 7 توسط Cop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ManiDemon ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مانی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایبند قوانین - صبور - با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه علاقه زیادی بهش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم علاقه دارم و دوست دارم فدرال رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه و دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر_جدی_مهربان_صبور_ مسلط به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟+۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰- ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به دسته ویژه. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پیوستن به اقلیت پلیس ها_علاقه مندم_تجربه کردن این اقلیت. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تمامی قوانین این اقلیت مسلط هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۲٠ بار. نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: حرفه ای، مهربان، با تمرکز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ترجبه ای دوباره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم که اینجا میتونه برام جای مناسبی باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باخدا | بامرام | فعال | آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و علاقه به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ممبر و لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ ویرایش شده November 7 توسط Suffer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.