OmidGH ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و فعال، پادشاهی از پلیس فدرال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): وقتشه از بازنشستگی در بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عمرمو اینجا گذروندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هرقدر که یه عضو استف باید چک کنه 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: محمدهادی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب- خوش اخلاق- فعال - پایبند به یک قلب و یک کلید • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین ۹:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون بهش علاقه مندم و میتونم توش به اهداق والا برسم! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه این فکشنو قبلا داشتم! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 عکس سایز کوچک از اطلاعات من از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من ارامم و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترجیح میدم نگم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاظر لیدر گلش و زدن رانر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من ارومم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp0شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا اینجا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhiteStorm ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: سارا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرفه ای و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵تا۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸الی 15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ سه یا چهار بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taryak ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول حرف زدن با ادما اگه فایده داشت که خدا خودش این همه مدت ساکت نمیموند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
013 ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به اینجا بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): با حاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 (ویرایش شده) @After درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 125. @MrRaBiN درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 120. @iErfaN درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 108. @iMahDi درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 94. @Aone درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 94. @SlimShady درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 92. @Kentish درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 86. @OmidGH درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 84. @LukeCage درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 82. @mohhamadhadi درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 80. @DarKCrowN درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 74. @DarkHell درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 62. @Sepehr درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 58. @MrSoheiL درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 57. @Tormenta درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 42. @Aone درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 36. @Adriaan درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 33. @ZIM درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 27. @CanT درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 27. @lonley درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 25. @CoRe درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 25. @gangsafe درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 15. @iSaram2 درخواست عضویت شما رد شد بعلت نداشتن تایم پلی 15 ساعت در ماه. @Timothy درخواست عضویت شما رد شد بعلت نداشتن تایم پلی 15 ساعت در ماه. ______________________________________________________________________________ الویت تست: 1- @After 2- @MrRaBiN 3- @iErfaN 4- @Aone 5- @iMahDi 6- @SlimShady 7- @Kentish 8- @OmidGH 9- @LukeCage 10- @mohhamadhadi 11- @DarKCrowN 12- @DarkHell 13- @Sepehr 14- @MrSoheiL 15- @Tormenta 16- @Aone 17- @Adriaan 18- @ZIM 19- @CanT 20- @lonley 21- @CoRe 22- @gangsafe ______________________________________________________________________________ موارد تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور. 10 سوال از قوانین دسته ویژه. 10 سوال از قوانین فدرال.تعداد فرصت برای پاسخ های اشتباه: 0/3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نکات مهم جهت ارسال پست:1- اطلاعات اسم و سن را به طور صحیح و با کلمات فارسی وارد نمایید. 2- سوالات پست را به درستی و جدی بیان کنید و از هر گونه نقل قول و جواب های نا درست بپرهیزید (زیرا موجب رد شدن پست شما میشود). 3- چنانچه کم تر از 3 روز از ارسال پست شما سپری شده و پست شما قبول شده است، از ارسال پست مجدد خودداری نمایید. 4- چنانچه پس از گذشت هفت روز تماسی جهت تست دریافت نکردید (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید.نکات و مواردی که باید رعایت شود:1- تمامی پست ها توسط لیدر اقلیت مورد بررسی قرار گرفته و بهترین فرد از نظر (داشتن بیشترین ساعات بازی کرده در ماه) برای تست انتخاب میشود، لزا از شما خواهش مندیم از هرگونه تماس با لیدر و سرپرست اقلیت جداً خودداری کنید، زیرا موجب رد شدن پست شما میشود. 2- چنانچه پست درخواست عضویت شما رد و یا در تست ورود به اقلیت رد شدید پس از گذشت سه روز (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید. (از ارسال پست کمتر از مورخ تعیین شده خودداری فرمایید). ویرایش شده February 8, 2022 توسط imArash نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeTiS ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل کار . جدی. قوی. خوش برخورد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی FBI بود و به دلیل FactionWarn , fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل علاقه زیاد و حرفه ای بودن توی این کار و مبارزه با زور گویی ها و آرامش بقیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا در این فکشن بودم و توانایی های کامل رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه کروم روی فروم بازه و در بیشتر اوغات در حال چک شدنه نقل قول با هرکی مثل خودش.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در February 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کسی هستم که یه زمان پلیس هارو میکشتم و الان خودم دارم میشم پلیس،سیس ماست. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۲ تا ۱۶ و از ۲۰ تا ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترکش نکردم منو پرت کردن بیرون. البته با رضایت خودم بود، از لیدر مدیک میتونین بپرسید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون در مسئله دزد و پلیس کسی هستم همچون جیمز باند. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 ظرفیت اقلیت Federal Bureau Of Investigation تکمیل می باشد و این اقلیت تا اطلاع ثانوی عضو نمی پذیرد. تمامی پست های عضویت گذاشته شده قبل و بعد از این پیام نادیده گرفته خواهد شد! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 1تا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 1 تا 3 یا 4 و صبح ها 1 یا 2 ساعت قبل از ساعت 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون این فکشن دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم و این فکشن دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 ظرفیت اقلیت Federal Bureau Of Investigation تکمیل می باشد و این اقلیت تا اطلاع ثانوی عضو نمی پذیرد. تمامی پست های عضویت گذاشته شده قبل و بعد از این پیام نادیده گرفته خواهد شد! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 با سلام و درود؛ اقلیت (Federal Bureau of investigation) یک عضو فعال و دارای شرایط ذکر شده میپذیرد. هم اینک میتوانید جهت عضویت در این اقلیت اقدام نمایید. شرایط ورود به اقلیت: 1- داشتن سطح 15+ 2- داشتن Rank +2 در یکی از اقلیت های دسته ملایم. 3- داشتن Rank +2 در یکی از اقلیت های دسته متوسط. 4- داشتن سطح 5 در مهارت شغل کاراگاه (Detective). 5- عدم مسدودیت از دسته ویژه. #- تمامی پست های ارسال شده قبل از این پیام نا دیده گرفته میشود. #- اولویت تست، داشتن بیشترین تایم پلی در ماه میباشد. iRvinG 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، خلاق، پایبند به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تایم مشخصی نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات شخصی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم به دسته ویژه تعلق دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و فعال، پادشاهی از پلیس فدرال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): وقتشه از بازنشستگی در بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عمرمو اینجا گذروندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هرقدر که یه عضو استف باید چک کنه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaRs ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: بردیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله با ادب با شعور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلم سر رفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با پلیس علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، خلاق، پایبند به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تایم مشخصی نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات شخصی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم به دسته ویژه تعلق دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد. نقل قول نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:پرکار.فعال.مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستکی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن به فدرال و تجربه دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارن و دوستاتم هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و شوخ و خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 12:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای ورود به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
013 ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به اینجا بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): با حاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 13, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی حال و بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فرقی نداره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم سر یک کار های اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 @LukeCage درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 109! @OmidGH درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 113! @BardiaRs درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 94! @SaLiMaRoNi درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 84! @BigZMoge درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 52! @Danir درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 72! @CanT درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 44! @EnDWaY درخواست عضویت شما پذیرفته شد، تایم پلی در بازی 43! ______________________________________________________________________________ الویت تست: 1- @OmidGH 2- @LukeCage 3- @BardiaRs 4- @SaLiMaRoNi 5- @Danir 6- @BigZMoge 7- @CanT 8- @EnDWaY ______________________________________________________________________________ موارد تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور. 10 سوال از قوانین دسته ویژه. 10 سوال از قوانین فدرال. تعداد فرصت برای پاسخ های اشتباه: 0/3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نکات مهم جهت ارسال پست:1- اطلاعات اسم و سن را به طور صحیح و با کلمات فارسی وارد نمایید. 2- سوالات پست را به درستی و جدی بیان کنید و از هر گونه نقل قول و جواب های نا درست بپرهیزید (زیرا موجب رد شدن پست شما میشود). 3- چنانچه کم تر از 3 روز از ارسال پست شما سپری شده و پست شما قبول شده است، از ارسال پست مجدد خودداری نمایید. 4- چنانچه پس از گذشت هفت روز تماسی جهت تست دریافت نکردید (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید.نکات و مواردی که باید رعایت شود:1- تمامی پست ها توسط لیدر اقلیت مورد بررسی قرار گرفته و بهترین فرد از نظر (داشتن بیشترین ساعات بازی کرده در ماه) برای تست انتخاب میشود، لزا از شما خواهش مندیم از هرگونه تماس با لیدر و سرپرست اقلیت جداً خودداری کنید، زیرا موجب رد شدن پست شما میشود. 2- چنانچه پست درخواست عضویت شما رد و یا در تست ورود به اقلیت رد شدید پس از گذشت سه روز (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید. (از ارسال پست کمتر از مورخ تعیین شده خودداری فرمایید). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی حال و بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فرقی نداره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم سر یک کار های اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 (ویرایش شده) ظرفیت اقلیت Federal Bureau Of Investigation تکمیل می باشد و این اقلیت تا اطلاع ثانوی عضو نمی پذیرد. تمامی پست های عضویت گذاشته شده قبل و بعد از این پیام نادیده گرفته خواهد شد! موفق باشید iRvinG ویرایش شده February 13, 2022 توسط imArash نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.