arshiyaCT ارسال شده در September 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 36 دقیقه قبل، Poetry گفته است: + بگردوم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 موافقوم برار نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 6 ساعت قبل، BesTGunneR گفته است: موافقوم برار بگردوم کلره نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 موافق پیشنهاد شما هستم ولی 5k گلد هزینهی بسیار زیادی براش هست به نظرم 20k پول براش کافیه، همچنین دستور Toyscar/ باشه بهتره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 10 ساعت قبل، Nasib گفته است: موافق پیشنهاد شما هستم ولی 5k گلد هزینهی بسیار زیادی براش هست به نظرم 20k پول براش کافیه، همچنین دستور Toyscar/ باشه بهتره. بابا جون تو حلالت نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 داش سی ام دیا انگلیسی ان فنگلیش نیستن اون سی ام دی ای که گفتی امکان پذیر نیس ولی تویزی که میخوایم بندازیمم باید یکم با عقل جور در بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.