arshiyaCT ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 اقا خسته نبشید دوباره مو امدوم اقا داستان از ای قراره که تویس رع که خودتان مدنن چیه ما بیم یک کاری کنیم اگه گفتن افرین یک مکان درست کنیم برای تویس خودرو وقتی شما ب او مکان میری با دستور /toyskhodro متنن تویس روی ماشین بندزن ولی داستان جذابش اینجه هست که هر یک تویسی که بخن بندزن بستگی به بزرگی گلد مخه مثلا شما یکدنه اسنایپ بخی رو ماشین بندزی باید 5000 ک گلد بدی که ای باحاله حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن تا بدرودی دیگر درود نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 @Alonsoداداش خوراکه خودته نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 2 دقیقه قبل، ArmoRed گفته است: @Alonsoداداش خوراکه خودته بگردوم برارته نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 مو فکرامانه کردِم خدت مدنی چیه افرین موافقوم 1 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 13 دقیقه قبل، Alonso گفته است: مو فکرامانه کردِم خدت مدنی چیه افرین موافقوم بگردوم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 49 دقیقه قبل، arshiyaCT گفته است: اقا خسته نبشید دوباره مو امدوم اقا داستان از ای قراره که تویس رع که خودتان مدنن چیه ما بیم یک کاری کنیم اگه گفتن افرین یک مکان درست کنیم برای تویس خودرو وقتی شما ب او مکان میری با دستور /toyskhodro متنن تویس روی ماشین بندزن ولی داستان جذابش اینجه هست که هر یک تویسی که بخن بندزن بستگی به بزرگی گلد مخه مثلا شما یکدنه اسنایپ بخی رو ماشین بندزی باید 5000 ک گلد بدی که ای باحاله حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن تا بدرودی دیگر درود با اینک نفهمیدم ولی + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 4 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: با اینک نفهمیدم ولی + بگردوم برارومه نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 بگردوم برار موافقوم 100 درصد + نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 32 دقیقه قبل، arshiyaCT گفته است: بگردوم برارومه ♥ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 ۱ ساعت قبل، Guard گفته است: بگردوم برار موافقوم 100 درصد + جیگر مویی مشتی نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 موافقم + نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 14 دقیقه قبل، OLYMPIA گفته است: موافقم + بگردومت نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 موافقم (+) نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 49 دقیقه قبل، AFK گفته است: موافقم (+) براروم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 اره عزیز همون که گفتی (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 موافقم سید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 3 ساعت قبل، Peace گفته است: اره عزیز همون که گفتی (+) شما جات تو قلبمانه 3 ساعت قبل، amir89 گفته است: صحیح نوکرم 30 دقیقه قبل، MaRsToN گفته است: موافقم سید بگردوم تو موافق نبشی کی موافق بشه؟ نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 22 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: اقا خسته نبشید دوباره مو امدوم اقا داستان از ای قراره که تویس رع که خودتان مدنن چیه ما بیم یک کاری کنیم اگه گفتن افرین یک مکان درست کنیم برای تویس خودرو وقتی شما ب او مکان میری با دستور /toyskhodro متنن تویس روی ماشین بندزن ولی داستان جذابش اینجه هست که هر یک تویسی که بخن بندزن بستگی به بزرگی گلد مخه مثلا شما یکدنه اسنایپ بخی رو ماشین بندزی باید 5000 ک گلد بدی که ای باحاله حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن تا بدرودی دیگر درود دنی چیسه؟ من با تی گپ موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 ما که پول گلد نداریم اگه داشتیم ۱۴ روز بن به خاطر یه عدد چرت و پرت رو ok میکردم همینطوری یه عدد نوشتم نوشت ۱۴ روز بن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۵ در 22:25، arshiyaCT گفته است: اقا خسته نبشید دوباره مو امدوم اقا داستان از ای قراره که تویس رع که خودتان مدنن چیه ما بیم یک کاری کنیم اگه گفتن افرین یک مکان درست کنیم برای تویس خودرو وقتی شما ب او مکان میری با دستور /toyskhodro متنن تویس روی ماشین بندزن ولی داستان جذابش اینجه هست که هر یک تویسی که بخن بندزن بستگی به بزرگی گلد مخه مثلا شما یکدنه اسنایپ بخی رو ماشین بندزی باید 5000 ک گلد بدی که ای باحاله حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن تا بدرودی دیگر درود سلام مشهدی هستی ؟ نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 25 دقیقه قبل، TheWeeknd گفته است: سلام مشهدی هستی ؟ اع کجا فمیدی؟ 3 ساعت قبل، amir89 گفته است: ما که پول گلد نداریم اگه داشتیم ۱۴ روز بن به خاطر یه عدد چرت و پرت رو ok میکردم همینطوری یه عدد نوشتم نوشت ۱۴ روز بن دداش دیگه داشتی خرید و فروش مکردی 3 ساعت قبل، ijoker گفته است: دنی چیسه؟ من با تی گپ موافقم. بگردوم کله تی گپه نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 عدم مخالفت با نظر شما نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 12 دقیقه قبل، Fader گفته است: عدم مخالفت با نظر شما برچی کجاش بده؟ نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.