AkbarGta ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: رد بی دلیل شکایت من، من نه حرف زشتی نه کنایه ی سنگینی به ایشان زده ام ولی شکایت من رد شده لطفاً ادمین های مسئول خودتان بررسی نمایید. اگر هم من کنایه ای زدم بگید کدوم قسمت از جمله ی من بوده تا من پاک کنم و دوباره بفرستم با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/48880-اشتباه-خیلی-زیاد-در-اولویت-بندی-alonso/#comment-587937 در ضمن با وجود دادن اصلاحیه باز هم بررسی انجام نشده من همه را چک کردم و دیدم هنوز اشتباهاتی دارد پس لطفاً اگر آقای @Alonso مجازاتی در حد و اندازه اشتباهی که خیلی بزرگ بود شد که شد عدالت بر قرار می شود. اگر نشد که با تشکر از همه ی دوستانی که تا کنون با من بودند و با کمال احترام نسبت به @Ali رئیس مجموعه و سازنده ی این سرور بنده برای همیشه به خاطر بر قرار نشدن عدالت از این سرور و این مجموعه به خاطر دیدن چندین بار ناعدالتی خداحافظی میکنم. باتشکر. حرف دلم را زدم. 2 غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @AkbarGta شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه طبق قوانین بوده و به درستی شکایت شما رد شده است. لطفا برای پیگیری این موضوع با بنده داخل بازی در ارتباط باشید تا مشکلات بوجود آمده رفع شود. بسته شد. 2 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده