رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد شکایت بی دلیل - Arvan

AkbarGta

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Akbar_Gta.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Arvan.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: رد بی دلیل شکایت من، من نه حرف زشتی نه کنایه ی سنگینی به ایشان زده ام ولی شکایت من رد شده لطفاً ادمین های مسئول خودتان بررسی نمایید.

اگر هم من کنایه ای زدم بگید کدوم قسمت از جمله ی من بوده تا من پاک کنم و دوباره بفرستم با تشکر.

• مدارک (فیلم یا عکس):

https://forum.arsacia.ir/topic/48880-اشتباه-خیلی-زیاد-در-اولویت-بندی-alonso/#comment-587937

در ضمن با وجود دادن اصلاحیه باز هم بررسی انجام نشده من همه را چک کردم و دیدم هنوز اشتباهاتی دارد پس لطفاً اگر آقای @Alonso مجازاتی در حد و اندازه اشتباهی که خیلی بزرگ بود شد که شد عدالت بر قرار می شود. اگر نشد که با تشکر از همه ی دوستانی که تا کنون با من بودند و با کمال احترام نسبت به @Ali رئیس مجموعه و سازنده ی این سرور بنده برای همیشه به خاطر بر قرار نشدن عدالت از این سرور و این مجموعه به خاطر دیدن چندین بار ناعدالتی خداحافظی می‌کنم. باتشکر. حرف دلم را زدم.

• ناراحت 2

غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس.

:My Accounts

Akbar_Gta.png

Akbar_Gta%5B1%5D.png

Akbar_Gta%5B2%5D.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @AkbarGta

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه طبق قوانین بوده و به درستی شکایت شما رد شده است.

لطفا برای پیگیری این موضوع با بنده داخل بازی در ارتباط باشید تا مشکلات بوجود آمده رفع شود.

بسته شد.

• دوست دارم که 2

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Kamyab موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...