رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

نا عدالتی در اونت

NorthBuffer

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %5BR%5DADIKAL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SugarDaddy.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات:  اول از عکس ها شروع می کنیم : 

ایشون به نظر خودشون کی هستن که میگن فیلم اجباری نیست؟ بنده با Helper سرور مشورت کردم (AG_FaRnaM_Hs) و ایشون هم گفت : خیر ایشون توانایی زیر پا گذاشتن قوانین را ندارند بنده برای اطمینان دوبار از ایشون پرسیدم و جواب ایشون قطعی بود. و یک مورد دیگر ایشون اصلا FEnglish را رعایت نکردند. ( در ss مشخص است )

توضیحات فیلم ها در پایین عکس ها داده می شود. !!

sa_mp_023.png

sa_mp_024.png  

sa_mp_026.png

در فیلم اول ایشون با HP نصف با بازیکن Duel می دهند. ( اگر شما قرار است با HP نصف Duel دهید با همه اینجوری باشید نه فقط یک نفر )

در فیلم دوم ایشون به حریف Armour می دهد در صورتی که خود ندارد و می گویند اوانس. ( اگر شما می خواهید اوانس دهید به همه دهید نه فقط یک نفر )

در فیلم سوم ایشون به حریف Armour 100 می دهند در صورتی که برای خود 50 است. ( اگر قرار است به خودتان Armour 50 بدهید و به حریف 100 فقط به یک نفر ندهید با همه اینجوری باشید نه فقط یک نفر )

در فیلم چهارم فکر کنم چون بنده در اول اونت گفتم شما مجاز به گفتن فیلم اجباری نیست نیستید به بنده امتیازاتی نمیدادند. ( مثلا همان اوانس ) 

• مدارک (فیلم یا عکس): 

لینک : http://s9.picofile.com/file/8333459642/ba_hp_kam.mp4.html

لینک : http://s9.picofile.com/file/8333459668/Bedone_Armour.mp4.html

لینک : http://s9.picofile.com/file/8333459650/Armour_nesf.mp4.html

لینک : http://s8.picofile.com/file/8333459676/Hich_Gone_avansi_dade_nashode.mp4.html

???????????

NorthBuffer.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم @RadiKal.

بازیکن مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت دارد تا فیلم خود را ارائه دهد.

Mahdi.png

?ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم …?

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم @RadiKal !
و ادمین عزیز @FerDinaND !
وقتی که گفته شده فیلم گرفتن اجباری نیست اینه که اگه مشکلی داشتید Check-PC کنید !
بنده با ادمین Pip هماهنگ کردم که Bandicam بنده خراب بود و ایشون گفتند موردی نداره و در /E بگویید فیلم گرفتن اجباری نیست !
و چون ایشون کار داشتند از سرور رفتند !
شما اگه مشکلی داشتید همون لحظه /Quitevent می کردید !

باشد تا عاقل و رستگار شویم !

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز اگر Bandicam شما مشکل داشت اونت بر گزار نمی کردید کسی شما را وادار نکرده بود که اونت برگزار کنید.

بنده دارم می گم شما در اونت نا عدالتی می کردید جناب Pip هم نباید همچین چیزی می گفتند که هر کاری دوست داری بکن. بنده می گم شما به بعضی از بازیکنان امتیازاتی می دادید اون قسمت عکس کلا جدا این هم کلا جدا اگر شما قرار است بدونه HP Duel  بدید با همه باید ایجوری باشید نه فقط 2 یا 3 نفر شما عدالت را در اونت برقرار نمی کردید.

اگر شما مدارکی دارید که ادمین Pip به شما اجازه دادند لطفا ارائه دهید. اگر ایشون این اجازه را به شما دادند مدرک بدهید تا بنده با ایشون بر خورد کنم نه شما خب این فقط قسمت عکس ها بود ایا ادمین Pip به شما گفته بود به قول خودتون به بعضی ها اوانس دهید؟ بزارین به یک مورد اشاره کنم ایشون به یک نفر Arnour 100 داد در حالی که خودشون چیزی نداشتند و طرف مقابل با hp 10 توانست ایشون را کیل دهند و اگر Armour نداشتند کیل شده بودند و همان طور من در Duel اخر اگر ان Armour را داشتم کیل نمی شدم.

???????????

NorthBuffer.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده برای تک تک حرف هایم مدرک دارم شما هم اگر مدرکی در این مورد دارید با ما به اشتراک بزاید به جای حرف های بی ربط و بی خود. بنده در فیلم هایی که نشان داده ام کاملا معلوم است به چند نفر فقط امتیازاتی می دادید که با این امتیازات هی به راند بعدی می رفتند و در قبال بقیه شرکت کنندگان مانند خود بنده  نا عدالتی کردید و شاید بعضی از ان ها با این امتیازات ممکن بود Winner شوند ولی نشدند. از ادمین تقاضا می کنم رسیدگی شود در مدارک بنده کاملا مشخص است که عدالت را رعایت نکردند ولی نمیدانم چرا تا الا ساکت مانده اند.

اگر لازم باشد فیلم Duel تک تک بازیکنان را اپلود می کنم تا نشان دهم در حق بقیه نا عدالتی کردند.

???????????

NorthBuffer.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...