HajHassan ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض ادب، آقای ادمین جئو بنده رو بی دلیل بن کردن! از بنده در فروم شکایت شده ولی هنوز ادمینی تاپیک را چک نکرده! بنده بن ۵ روزه شدم و خبر ندارم به چه دلیل، دلیل بن بنده فحاشی در میکروفون هست ولی نزده که از فروم پیگیری شده! من جای دیگری فحاشی نکردم! و اگر کردم مدرک میخوام! ممنون میشم پیگیری کنید. با تشکر و سپاس از تیم انجمن آرساکیاگیم. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/3cca11_24Screenshot-2024-09-11-14-53-44-523-ir-arsacia-sa.jpg Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 Staff-Note Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @HajHassan شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و مجازات اعمال شده درست بوده. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده