Milad2022 ارسال شده در September 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: همونطور که داخل عکس مشخصه ماشین توریسموی من جونش کم بود و به محض رسیدن اونجا ماشینم رو ترکوندن و ۱۷ هزارتا ضرر خوردم و همینطور بی دلیل درخواست مکانیک و مدیک میدادن خودم فقط ۲ بار خودم به عنوان مکانیک رفتم اونجا و وقت مارو گرفتن. • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/70b308_24SAVE-20240909-031525.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در September 9, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2024 با سلام خدمت شاکی عزیز @Milad2022 شکایت شما رد شد. دلیل:مدارک ناکافی -موفق باشید +بسته شد پ.ن:برای اثبات چنین صحنه هایی بهتره فیلم بگیرید. آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده