Opener ارسال شده در September 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2024 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام،بنده در هلپمی بودم goto/ کردم روی فرد و از کناره جاده افتادم آب و باز goto/ کردم و با موتورش رفتم جایی دیگه، goback/ که دادم طبق ویدیو درونه دریا بودم و میتونستم راه بروم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Bug video - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم یک بار goto/ کنید و به آب بیوفتید باز روی فرد goto/ کرده و goback/ بدید. 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2024 سلام این مورد با دستور های ادمینی/هلپری اتفاق افتاده و برای پلیر های معمولی اتفاق نمیوفته و یکجور سوء استفاده هست از دستور ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2024 با عرض درود خدمت شما دوست عزیز، گزارش شما، مورد تأییدِ نهایی قرار نگرفت! پینوشت: سوءاستفاده از دستورات کارکنان، باگ نیست. تشکر بابت کمک شما در راستای بهبود مجموعه. @Mohny The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 28, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده