AliExpert ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 درود اولین هاستر سرور شخصی به اسم سیامک [ Warlock ] بود فکر می کنم افراد خیلی قدیمی بشناسنش اگه هم یادتون نمیاد احتمالا @Ali یادش باشه این شخص رو 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 آها پس اینه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 2 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود اولین هاستر سرور شخصی به اسم سیامک [ Warlock ] بود فکر می کنم افراد خیلی قدیمی بشناسنش اگه هم یادتون نمیاد احتمالا @Ali یادش باشه این شخص رو چه جالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 حاج علی طراح و زنده کردن خاطرات گذشته باشه؟ دستخوش پسر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 3 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود اولین هاستر سرور شخصی به اسم سیامک [ Warlock ] بود فکر می کنم افراد خیلی قدیمی بشناسنش اگه هم یادتون نمیاد احتمالا @Ali یادش باشه این شخص رو درود.. به شخصه برای من خیلی جالب بود. من از خود ۲۰۱۴ تو بازی بودم با یه اکانت و اون موقع چون تازه وارد بودم زیاد بهم مزه نمیداد حس خیلی غریبی داشتم به خاطر همین هر ساله به سرور سر میزدم و از اونجایی که پسورد اکانت قبلی هام رو تو نت پد می نوشتم و همونو تو کامپیوتر گم میکردم می رفتم و یه اکانت جدید میزدم xd حالا داستان زیاد داره خلاصه خیلی ناراحتم که اون موقع بازی نکردم اون موقع بچه هم بودم اخه شاید جدی نمیگرفتن اولین اکانتم اگه اشتباه نکنم واس سی و خورده ای روز بعد تاسیس سروره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 جالب بود 1 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۴۰۳/۶/۱۶ در 02:11، ijoker گفته است: درود.. به شخصه برای من خیلی جالب بود. من از خود ۲۰۱۴ تو بازی بودم با یه اکانت و اون موقع چون تازه وارد بودم زیاد بهم مزه نمیداد حس خیلی غریبی داشتم به خاطر همین هر ساله به سرور سر میزدم و از اونجایی که پسورد اکانت قبلی هام رو تو نت پد می نوشتم و همونو تو کامپیوتر گم میکردم می رفتم و یه اکانت جدید میزدم xd حالا داستان زیاد داره خلاصه خیلی ناراحتم که اون موقع بازی نکردم اون موقع بچه هم بودم اخه شاید جدی نمیگرفتن اولین اکانتم اگه اشتباه نکنم واس سی و خورده ای روز بعد تاسیس سروره ۲۰۱۴ چن سال داشتی ممدرضا؟ نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 4 ساعت قبل، Destroyer گفته است: ۲۰۱۴ چن سال داشتی ممدرضا؟ متولد ۸۶ هستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 چقدر قدیمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 در ۱۴۰۳/۸/۱۲ در 13:01، Destroyer گفته است: ۲۰۱۴ چن سال داشتی ممدرضا؟ ممدرضا اون موقع ۷ سال داشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 عجب هاست قدیمی بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.