Shayankerman ارسال شده در June 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من 4w بودم ایشون منو cuff و بعد کیل دادن ایا همچین قانونی وجود داره؟؟ • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.uplod.ir/i/00885/bay83e46xd2i.jpg یا حق. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه سوال دارمو بس از کسی که این کارو کرده ، ایا واقعن کسی که /Throwguns میکنه و بعد فریسک میشه باید وانتد بگیره ؟ نه واقعن باید وانتد بگیره ؟ من وقتی /throwguns کردم ایشون به من وانتد میشه دلیلشم keeping weapons که ینی داشتن اسلحه ، ایا من در اون زمان اسلحه ای داشتم که ایشون وانتد داد بهم ؟ خب من یک مین قبلش /throwguns کردم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdSd ارسال شده در June 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ishon to rahe material deliver maro frisk kardan • شاهد ها: Sk[R]lex • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdrezaAliz ارسال شده در June 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من برای اینکه انجمن اسپم نشه شکایات خود را در یک پست شرح میکنم. 1-بدون هیچگونه فریسک و گشتنی به بنده وانتد دادن و دلیل رو بدرستی ننوشتن (Keeping weapons) 2-2تا /ms میده بعد کیل میده 3-جالبتر از همه اونا /d هم میگه C-6 (دروغ) مواردی که حق تسلیم شدن ندارم یا همان C-6: Runner Robber Kill cop Attack cop Wanted 1(دفاع از خود) تقریبا همشو نوشتم اما موردی تحتِ عنوانِ "دفاع از خود Wanted 3" دیده نمیشود و باید وانتد اتک کاپ داده باشند اگر اتک داده باشم. از لیدر این اقلیت هم تقاضا میکنم که تو تست حتما این مواردو ذکر کنن که اینجور مشکلات پیش نیاید. • شاهد ها: ناشناس... • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8298267384/God_down.zip.html یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dollar ارسال شده در June 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد دادن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.uplod.ir/i/00886/sasz32adjcfa.png 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali123 ارسال شده در June 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در مدرک دقیقا معلومه که ایشون با وسیله شخصیشون به یک وانتد ms/ میدهند و دقیقا ان را هم cuff/ میکنند تا جایی که من در اقلیت بودم و میدونم باید با ماشین اقلیت تمام این کار هارو انجام داد و واقعا پیگیری کنید تا دیگه پیش نیاد اینجوری معلوم میشه که ایشون اصلا قوانین رو نخوندن • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8298374334/sa_mp_020.png ویرایش شده June 20, 2017 توسط ali123 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2017 amirs شکایت شما رد شد دلیل : ممبر مورد نظر صحیح رفتار کرده shayankerman شکایت شما قبول شد و ممبر مورد نظر اخطار لازم رو دریافت کرد laststrom شکایت شما رد شد دلیل: کار ممبر مورد نظر صحیح بوده mmd_sd شکایت شما رد شد کار ممبر مورد نظر صحیح بوده .aliz. ممبر مورد نظر استعفاء داده و دیگر عضوی از fBI نیست dollar منتظر مدارک ممبر مورد نظر هستم ali200 شکایت شما قبول شد و ممبر مورد نظر اخطار دریافت کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2017 dollar شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeedNeveR ارسال شده در June 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در خانه اسلیپ بودم ، خانه ی بالا چهار راه که هاوس خودم هست و رنتش کردم ، و جک هم همونجاس خونش من از اسلیپ پا شدم یهو وانتد کرایم پارتنر داد . اولن به خا طر مشکلات شخصی به من وانتد داده دومن من لول 3 هستم چطور گان داشته باشم که بخوام کرایم پارتنر بگیرم وقتی تو هاوس اسلپم ؟ من درخواست فکشن وارن ایشونو دارم و اخراج شدنش از اقلیت • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8298610584/sa_mp_071.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2017 speednever این ممبر با 60 ساعت تنبیه اخراج شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mparsa23 ارسال شده در June 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من به خاطر insult cop وانتد داده در صورتی که من اصلا ایشونو نزدم کارش ایینه افتاده دنبال من هی ازم تفنگمو میگیر وانتد میده بعد امروزم با موتورش اومده بود گفت تسلیم شوید و دکمه g را بزنید بعدمن سوار شدم الکی وسط راه بهم وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8298991292/sa_mp_041.png 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Basijiii ارسال شده در June 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لایسنس نشون دادم باز میگه ندادی W میده! • شاهد ها: هیج کس • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gambull ارسال شده در June 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:لطفا مدرک از کیل دادن من یعنی whokill یا متن /call 110 بدن. و در ضمن ایشون Killcop نوشتن به جای Kill cop. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2017 gtabazak شکایت شما رد شد دلیل: ممبر مورد نظر صحیح بوده طبق مدارکی که ارائه داد . Basijiii شکایت شما قبول شد ممبر مورد نظر اخطار گرفت gambull منتظر دفاعیه از طرف ممبر مورد نظر هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leon ارسال شده در June 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در مدارک مشخصه ممبر کم تجربه F.B.I با وجود ممبر های PD به وانتد یک MS/ میده. طبق قانون ایشون حق دخالت در وانتد های 1 و 2 رو ندارن, لطفا رسیدگی شود با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299111568/gta_sa_2017_06_29_02_33_52_149.jpg ویرایش شده June 28, 2017 توسط Leon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkRLeX ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل با گان به ماشین شلیک میکنند , واقعا متاسف ام همچین ادمایی ماین پلیس میشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299114068/gta_sa_2017_06_28_22_19_51_554.avi.html 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali900 ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من اصلا مشت نزدم به ماشین ایشون اگه کوبیدم پس مدرک بدند • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 [Agent]Leon شکایت شما پذیرفته شد ممبر مورد نظر اخطار گرفت Sk[R]leX شکایت شما پذیرفته شد ممبر مورد نظر اخراج شد ali900 منتظر مدارک از ممبر مورد نظر هستم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali900 ارسال شده در July 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2017 در در 6/29/2017 در 13:22، Ali900 گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من اصلا مشت نزدم به ماشین ایشون اگه کوبیدم پس مدرک بدند • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: سلام من شکایتمو از بازیکن naisha پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurD ارسال شده در July 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داخل ماشین شخصی از /mv استفاده میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299318442/sa_mp_149.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurD ارسال شده در July 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اولش من کنتراک داشتم ایشون با ماشین کیبود به بنده و ترکید که مشکلی نداشت داشتم با @NazLi حرف میزدم کارش داشتم اقای Warlord حدود 4 و 5 بار بنده رو /ta کرد و اجازه ندادن به کنتراکت و برم بزنم و از دستم در رفت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 1, 2017 توسط KurD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با ماشین داشتم از کنارش رد میشدم هواسم نبود زدم بهش از امدن نزدم بد از چند ثانیه اومد پیشم گفت پباده من پیاده شدم سه وانتد داد بد کیل کرد نگفت دوکمه جی را بزنید و قبل از من به دوستمم الکی سه وانتد کرد گفتم چرا سه وانتد دادی بهش ((=این شکلک رو گزاشت رفت یعنی قبل از این که منو سه وانتد کنه من ازش پریسدم که چرا سه وانتد دادی بهش که ((= این شکلک رو گذاشت و رفت • شاهد ها: خودم reza1 و خیلی هایه دیگه بود • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrmilaad ارسال شده در July 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات : duty event و به organizer مقپون /m میده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 2, 2017 توسط mrmilaad تسحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad120 ارسال شده در July 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من میگه که منو بکش بعدش که میخوام بکشمش خیلی کم براش خون گزاشتم یهو دیدم وانتد داد و بعدش کشت منو پیام اینکه منو بکش و وانتد داده داخل مدرک هست • شاهد ها: ندارم توی مدرک همه چیز واضح هست • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299449018/screens.zip.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشان منو Frisk کردن دمشون گرم مواد داشتم وانتد هم دادن بازم دمشون گرم اما چرا مواد هارو از بنده نگرفتن ؟ فکر نمی کنم دستور take/ دستور طولانی باشه ! لطفا رسیدگی شه ! با تشکر • شاهد ها: نیازی نیست • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299478384/sa_mp_939.png http://s9.picofile.com/file/8299478426/sa_mp_938.png نقل قول 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.