ZakharAsli ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 @BiLLGates با درخواست شما شکایت پس گرفته شد. شاد و پیروز باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من وانتد کیل بودم ایشون امد منو بزنه بعد نتونست کیل شد رف LV موتورش باگ بود رفتم 2بار اینتر زدم وارن رفت در حالی که تو LV بود بعد بی دلیل وانتد داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 @iMoBiN سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. @iMoBiN سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد و عمل کرد افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShyroX ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خاموش بودن چراغ در حالت ماموریت • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون اول به Mzi_ که اونجا بود mfrisk/ دادن بعد من زدمش به جای اینکه وانتد cop attack o بده امد mfrisk/ داد بعد من با تفنگ که داشتم میزدمش frisk داد و وانتد داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-14_00-34-25-260_xf03.avi/ 1 نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من اومدم داخل زندان بعد میبینم Astriod اومده OG/ کرده و یه نفر رو وارد زندان کردن! بدون اینکه از NG اجازه بگیرن! ازشون هم میپرسم با چه اجازه ای OG/ کردی میگه توی چت گفتم! بدون اینکه ما چیزی ببینیم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 با سلامـــ شاکی محترمـ @ShyroX شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک عدد اخطار لفظی دریافت کردند. - شاکی محترمـ @iMoBiN شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک عدد اخطار اقلیت دریافت کردند. - شاکی محترمـ @Gorg شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک عدد اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لو دادن چت فکشن • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر ارسال شد نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 با سلامـــ شاکی محترمـ @bnyamin شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دارم میزنمش به جای اینکه وانتد Cop attack o بده میاد frisk میده و 6وانتد می کنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 با سلامـ - شاکی محترم @iMoBiN شکایت شما رد شد و عمل کرد افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خاموش بودن چراغ در حالت ماموریت • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 با سلامـ - شاکی محترمـ @iMoBiN شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک عدد اخطار لفظی دریافت کردند. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من یک وانتد داشتم ایشون FBI بوده و منو Cuff کرده و بعد دیده کلاب PD باز نیست دوباره Uncuff کرده لطفا رسیدگی کنید که الکی زمان بقیه رو نگیرن • شاهد ها: در عکس مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paulo ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد 1 داشتم FBI مياد وانتد كيل ميكنه لطفا رسيدگي كنيد. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 با سلامـ - شاکی محترمـ @Brucelee شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک عدد اخطار لفظی دریافت کردند. - شاکی محترمـ @iHamiD شکایت شما رد شد. (شما حق تسلیم شدن نداشتید). نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hajalireza ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومده فدا کاری کنه که وانتد من پاک نشه و حالا نمیدونم یا وانتد FBI نبودم یا وانتد کیل نبودم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 با سلامـ - شاکی محترمـ @hajalireza شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/new_winrar_zip_archive_ngpy.zip/ یا https://s4.uupload.ir/filelink/d9XONAlE0Ugw_e4b40b7b7f/new_winrar_zip_archive_ngpy.zip نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توی 1 ثانیه دوتا FBI بهم /Mfrisk دادن و درجا وانتد 3 شدم. ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 23, 2021 توسط NFC 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 سلامـ شاکی محترمـ @FeaRLeSS شکایت شما پذیرفته شد. - شاکی محترمـ @NFC شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2021 - شاکی محترمـ @NFC شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه مجازات شدند. 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام من داشتم میرفتم که این آقا به من فحش داد. • شاهد ها: .... • مدرک/عکس یا فیلم: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در جهت خلاف داشت رانندگی میکرد • شاهد ها: .. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 سلامــ شاکی محترم @Bnjamin شکایت اول شما رد شد. [ زبان ناپسند با شدت پایین فقط در برابر همکاران مجازات دارد! ] - همچنین گزارش دوم شما هم رد شد. [ افسر مربوطه دنبال مضنون بودند ] نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBIPoker ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا ما دمه پینت بال بودیم بپر بپر میکردیم که ایشون اومد گفتن که واستا میخوایم بگردیم من واسادم ولی 2 دقیقه بود نمیگشت خو اخه نمیخای بگردی چرا میگی واسا بعدش که گشت و دراگ پیدا کرد منو نبرد : \ بعد اخرش منو وانتد کیل کرد بدون اینکه دمیج بدم خیلی جابه اکتیویتی میخای داش بگو از اول بیام پیشت کیل بده بعد یچی دیگه این داشمون میگه واسا بعد @MaTriX میاد میگرده و وانتد میده خیلی جالبه و جمله اخر لطفا پیگیری بشه که چرا این داشمون بلد نیست /frisk بزنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.