MeGa ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایا Cop دسته متوسط رو میگرده؟ • شاهد ها:ـــــــــ • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 @DeaTHs با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، کار افسر مربوطه مشکلی نداشته و شکایت شما رد می شود. با تشکر از شما Pioneer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پیاده دارم میرم هلی بردارم تو چتم معلومه بعد وارن 2 ثانیه بعد f کردم تو هلی تو 2 ثانیه تصادف میشه کرد جدیدا؟ هر نیو پلیری راه میدین کاپ همین میشه دیگه. درخواست مدرک وانتدو دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل و مدرک؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s17.picofile.com/file/8428572068/AG_SA_0276.jpg https://s17.picofile.com/file/8428572076/AG_SA_0277.jpg نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 @GelofeN با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، با توجه به مدارک شکایت شما رد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 02:17، WildWolf گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل و مدرک؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s17.picofile.com/file/8428572068/AG_SA_0276.jpg https://s17.picofile.com/file/8428572076/AG_SA_0277.jpg پس میگیرم نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به تیراندازی کرد و ماشین منو ترکوند (DM) تو عکس آخر هم دیگه ماشینو ترکوند رفت • شاهد ها: کسی نیست ولی تو عکس پیداس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 @rdaabay852 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: carjack کردن • شاهد ها: تمامی کسانی که تو ایونت بودن • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 @llPrincessll با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، شکایت شما مربوط به این قسمت نمی باشد در نتیجه شکایت شما رد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش داد فحش محکمم داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/ugce_inshot_۲۰۲۱۰۳۲۹_۱۸۳۸۴۶۳۲۶.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 @rdaabay852 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، شکایت شما رد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: kill کردن بی دلیل با استفاده از minigun!!! • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 (ویرایش شده) @Homayun132 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کرد. ویرایش شده March 31, 2021 توسط PioNeEr نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kalafegi ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 بنده : کسی که شکایت دارم از او : وانتد بی دلیل اول وانتد 1 سپس وانتد 3 در هم اکنون، ALIREZA061 گفته است: بنده : کسی که شکایت دارم از او : وانتد بی دلیل اول وانتد 1 سپس وانتد 3 شرمنده اشتباه شکایت کردم نقل قول هرکی پرسید {(سلام , چطوری)} جواب یه کلمه {(دکوری)} شاید باورت نشه اما اگه یه وقتی کسی بت ضربه بزنه میشکنمش به احترام سلام علیک قدیمت حالا باز پشت سر ما دری وری بگو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 @ALIREZA061 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، کار افسر مربوطه مشکلی نداشته و شکایت شما رد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با موتور با سرعت میرفتم یه ماشین ترکید رد شدم رفتم CNN دیدم بهم وانتد دادن با موتور بدونه اینکه پیاده بشم رفتم پیششون میگم من کاری نکردم منو کشتن هنوز نمیدونم اشتباه من چی بوده به خدا یک ثایه از روی موتور پیاده نشدم • شاهد ها: -------- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 @Aralya با سلام خدمت شاکی محترم، شکایت شما رد شد ؛ کار افسر مربوطه صحیح بوده. @PatrooN با سلام خدمت شاکی محترم، شکایت شما تایید شد و افسره مربوطه از اقلیت اخراج شد. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد کیلم دارم فرار میکنم MT/ میده بعد وانتد میده. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه mfrisk/ داده و frisk/ هم کرد بعد وارن IGNORING COP امد با اینکه فقط یه mfrisk/ داد. IGNORING COP باگ میشه, لطفا رسیدگی کنید. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت دستهها و اقلیت نیستید (چیزی که در r/ و یا d/ است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در 1 ساعت قبل، iMoBiN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد کیلم دارم فرار میکنم MT/ میده بعد وانتد میده. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 (ویرایش شده) @iMoBiN با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد. در 3 ساعت قبل، iMoBiN گفته است: پس میگیرم. با سپاس از سخاوت شما. ____________________________________________________________________________ @iAmiiiR با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما در حال بررسی هست. @SenioR عزیز لطفا مدرک خودتان را به فروم بنده ارسال کنید. ____________________________________________________________________________ @FaTeH با سلام خدمت شاکی محترم ؛ شکایت شما رد شد.(بحثی در R/ و D/ یا چت اقلیت در مدارک افسر مربوطه نبوده) ویرایش شده April 4, 2021 توسط Alireza w نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در 18 ساعت قبل، iAmiiiR گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه mfrisk/ داده و frisk/ هم کرد بعد وارن IGNORING COP امد با اینکه فقط یه mfrisk/ داد. IGNORING COP باگ میشه, لطفا رسیدگی کنید. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم 1 نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.