WeReWolF ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام . خدمت شما در این عکس میبینید من داشتم Rob می زدم و ما در حال رفتن به /GetCp بودیم و همه دارن به Cop میزنند و من ایشون رو زدم و اومده وسط Rob بهم Wanted میده لطفا به ایشون FW بدید چون ما وسط Rob بودیم. با تشکر. • شاهد ها: هیچکس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 عزیز عیببی نداره من نا دیده می گیرم و دفعه بعد حواستون باشه لطفا نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 @ZombieRanger شکایت شما پذیرفته شد، فرد اخطار لازم را دریافت کرد! @hoseinsh شکایت شما به دلیل کامل نبودن رد شد، مدارک لازم را درست قرار دهید! @snap شکایت شما پذیرفته شد، فرد اخطار لازم را دریافت کرد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق دستور شایان: رسیدگی به این شکایت به لیدر جدید منتقل میشه پس بدون توجه به تاریخ باید رسیدگی بشه حتما! 1-فحش به همکار 2-AFK در جلسه 3-صحبت بدون اجازه در جلسه 4-به هم ریختن نظم جلسه با اسپری زدن به همکار (مجموع مجازات: اخراج با 80 تنبیه اقلیت) • شاهد ها: افراد حاضر در جلسه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8351583692/Arman.rar.html منبع دستور شایان: ویرایش شده February 15, 2019 توسط ZombieRanger نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:باسلام. من Sparrow خودم رو سره چهار راه گذاشته بودم و حتی درون اون هم نبودم ایشون به من اخطار میده که بیا Sparrow رو یک جایه دگ پارک کن و بعد به من Wanted میدن من درون Sparrow نبودم ایشون چرا اخطار میده؟ درصورتی که من Sparrow رو برداشته بودم و داشتم می رفتم Boss ایشون زمانی که من در هوا بودم به من Wanted میدن. • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 @ZombieRanger شکایت شما قبول شد. دلیل: ۱- به هم زدن نظم جلسه. ۲- استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران. مامور خاطی با FP80 از پلیس فدرال اخراج شدند. @shayanb شکایت شما در حال بررسی می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 @shayanb شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک مامور مورد نظر کامل بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در February 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشون توی /sms به بنده توهین کردن! و با توجه به صحبتی که با ادمین داشتم جمله های به کار برده شده توسط ایشون توهین بوده و طبق قانون سرور توهین از حداقل fw مجازاتش هست تا اخراج از اقلیت با 80FP -- تقاضای رسیدگی دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در February 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 @Rabbit با سلام شکایت شما رد شد. دلیل: نقل قول - در چتهای شخصی (local، /sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. بنابراین اینکار مجازاتی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در February 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من wanted داشتم 2 ستاره بعد این امد در صورتی ماشین باهاش نبود /ms میداد بد من تفنگ داشتم امده wanted keeping weapons میده به من واقعا که این چجوری امده fbi • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در March 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1 وانتد داشتم بهش حمله کردم وانتد Attack Cop داد خیلی واسم عجیبه این چطور امده FBI • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8353737418/yasin.rar.html ویرایش شده March 1, 2019 توسط Thekillers نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در March 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من اومدم ماشینمو دادم دسته @Governor بعد ایشون اومده با Multishon با تفنگ میزنه بعد اومدم بهش میگم دلت فوش میخواد؟ این ماشین اندازه پول خونته بعد اشون اومده همش بهم فوش مادر میده که اونارو Screen نگرفتم بعد با هم دیگه بهصمون شد و اونجا @Ghlion هم بود لطفا ایشون رو از اقلیت کیک کنید.با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2019 @mahdimii شکایت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 @mobin1380 ایشون عضو پلییس هستند نه FBI. لطفا در جوای مناسب پست بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در March 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: •توضیحات: باسلام خدمت لیدر محترم و عزیز فدرال خب همانطور که مشاهده میفرمایید این عضو ابتدا فریسک کرد بنده رو و دراگ پیدا کرد ولی بدون تیک دراگ وانتد داد +1FW در عکس دوم هنگامی که من وانتد داشتم دراگ هامو تیک کرد +1FW در نتیجه 1FW+1FW=80FP باتشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: . نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در March 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: •توضیحات: باسلام خدمت لیدر گرامی فدرال ایشون بعد از اینکه افسری دیگر به من اخطار دادند باز هم به من اخطار دادند +1FW باتشکر • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در March 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2019 (ویرایش شده) @Smartboy شکایت اول شما رد شد. همانطور که در قوانین فدرال ثبت شده است: نکات برای برخی کشف و ضبطها از بازیکنان (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn): - اگر بازیکن Frisk شده دارای Drugs بود (به استثنای اقلیتهای دسته متوسط) باید به او Wanted Level 4 بدهید و تمامی Drugs های او را بگیرید. کار افسر مربوطه صحیح بوده و فقط کمی دیر اقدام به گرفتن Drug های شما کرده و دلیلش هم مشخص نیست و شاید شما در حال فرار بودی. اگر هم شکایت شما درست می بود ایشون فقط اخطار لفظی دریافت می کردند چون بار اولشون بود. ممنون از گزارش شما ویرایش شده March 12, 2019 توسط Royaaa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در March 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2019 @Smartboy شکایت دوم شما رد شد. کامل و واضح نبودن مدرک و قانون سایت این را اثبات می کند: زمانی که شما برای دستگیری یک مجرم به محل میرسید، اگر قبل از شما افسر دیگری برای دستگیری به آنجا رفته بود، حق دخالت ندارید مگر اینکه آن افسر از شما درخواست کمک کند یا خود مجرم سوار خودروی شما شود (مجازات: Faction Warn). شما از چت بین اعضا خبر ندارید و حتما با هم همکاری کرده بودند چون شما در حال فرار بودید و تسلیم نشده بودید که در گزارش شکایت بالا هم معلوم است که 6 وانتد گرفتید. این قانون برای وقتی است که مجرم در حال تسلیم شدن باشد و نیاز به حضور افسران دیگر نباشد. وقت بخیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: •توضیحات: باسلام خدمت لیدر گرامی فدرال بنده ایشون رو میزنم تا به من وانتد بدن ولی رو بنده دی ام میکنه ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn). لطفا مجازات اعمال شود • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/xxc4_avc_bandicam_2019-03-14_23-24-57-559.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 @MiLaD021 ایشون عضو National Guard هستند نه FBI. شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام تو فیلم هست. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8355254242/gta_sa_2019_04_16_01_25_16_685.avi.html http://s8.picofile.com/file/8355255034/gta_sa_2019_04_16_01_25_30_178.avi.html نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 @snap شکایت شما رد شد. دلیل: شما باید دلیل شکایت خودتونو واضح بیان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در March 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین کردن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2019 @amirt شکایت شما قبول شد. فرد مورد نظر بخاطر استفاده از توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن با FP80 اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeuroN ارسال شده در March 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 2 بار اخطار داده و وانتد داد لطفا نگذارید این بازیکنان کم تجربه فکشن خوب FBIرو خراب کنن!!! • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول همه چیز خوب بود تا اینکه بزرگ شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.