New ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 با سلام خدمت شاکی محترم @Woodi شکایت شما رد شد. در قوانین این قانون ذکر نشده است. افسر خاطی شاید در اون بازه زمانی درگیره مورد دیگری بوده است. شاد پیروز باشید بدرود. نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blc ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من دره خونه لیدر تاکسی رانی بودم و منتظر ایشون بودم و با ایشون در مورد تاکسی رانی کاری داشتم . یک پلیس نام کاربریش هم این بود Cappuccino من توی ماشین نشسته بودم اول گفت که از ماشین پیاده شو منم پیاده نشدم و چیزی نگفتم بعد دیدم بی دلیل سه تا وانتد داد و دو تا وانتد دیگه هم داد و بعد منو کشت و الان زندانم و مدرک هم دارم . هم فیلم دارم و هم عکس دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: عکسی که سه وانتد داده بود عکسی که دو وانتد دیگه هم داد بی دلیل ویدیو https://uploadkon.ir/uploads/a02c08_24VID-20241008-170457-666.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 @Blc با عرض سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حالت برسی میباشد صبور باشید... نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 @Blc با عرض سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما تایید شد. (از مشکل پیش آمده پوزش میطلبیم). موفق باشید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گشتن دسته متوسط و گرفتن دراگ • شاهد ها: جمع اعضای bp • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/qbriwq88kwcd/Screenshot_2024-10-15-17-50-03-757_ir.arsacia.sa.jpg.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 @amirdii با سلام شکایت شما رد شد. (باید شکایت توسط خود فرد صورت گیرد ولی با این حال عملکرد افسر مربوطه مشکلی نداشته). موفق باشید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک داخل pb با اینکه من ماف هستم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 5 دقیقه قبل، EverHero گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک داخل pb با اینکه من ماف هستم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: الان تاره یه بار بزنید روش تا دقیق معلوم بشه 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blc ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من توی راه به سمت تراک بودم که برم کار کنم وسط راه ایست کردم تا رمز کارتم رو وارد کنم در همین حین که ایستاده بودم یکی از اعضای اف بی ای با نام کاربری eLYAS آمد اول سه وانتد داد و بعدش دو وانتد دیگه هم بی دلیل داد . عکس هم دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: و نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 @EverHero شکایت شما رد شد.(عملکرد افسره مربوطه صحیح بوده است). @Blc شکایت شما رد شد.(عملکرد افسره مربوطه صحیح بوده است). نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: Video نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 2 ساعت قبل، Fail گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: Video بخاطر @Automat پس میگیرم 2 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 3 ساعت قبل، Fail گفته است: بخاطر @Automat پس میگیرم @Fail درود شکایت شما به خواست خودتان رد شد. موفق باشید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک بی مورد، ایشون بدون هیچ اجازه و بی دلیل آمدن تا منو فریسک بدن. • شاهد ها: هیچکس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 @iKamyar درود شکایت شما تایید شد. موفق باشید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول یک پلیس مجاز به درخواست کمک از بازیکنان نیست و فقط از اعضای دسته ویژه میتواند درخواست کمک کند (مجازات: Faction warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @Kentish ارسال گردید. 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 16 ساعت قبل، HemosO گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @Kentish ارسال گردید. مدارک: برای دیدن مدارک کلیک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 @HemosO در حال برسی... نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Kentish ارسال شد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Kentish ارسال شد. 1 نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برایه لیدر ارسال شد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برایه لیدر ارسال شد نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در پنجشنبه در 08:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما حق ندارید روی افرادی که در حال تیر زدن مداوم به یک بازیکن هستند از دستور Frisk/ استفاده کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) نقل قول شما هنگامی که On-Duty هستید نباید در جنگهای بین کلنها (برای گرفتن دیوار) دخالت کنید. فقط میتوانید به افراد دارای درجهی تحت تعقیب رسیدگی کنید یا پس از Off-Duty شدن در آن درگیری شرکت کنید. (مجازات: FW) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @Kentish ارسال میگردد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در پنجشنبه در 11:16 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:16 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: استفاده شخصی از وسایل نقلیه فکشن. • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: Click 1 1 نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در پنجشنبه در 13:12 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:12 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول یک پلیس مجاز به درخواست کمک از بازیکنان نیست و فقط از اعضای دسته ویژه میتواند درخواست کمک کند (مجازات: Faction Warnبرای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:Click 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackIce ارسال شده در پنجشنبه در 16:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:51 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسطه کلن وال بودم که واله در حاله اتک بود که اومد فریسک کرد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/847931_24gta-sa-2024-10-31-20-00-24-897.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در پنجشنبه در 21:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:23 با سلام @TheCaptain شکایت شما تایید شد.(اخطارات لازم داده خواهد شد). @Danth شکایت شما در حال برسی... @HemosO شکایت اول و سوم شما در حالت برسی قرار دارد ولی شکایت دوم شما رد شد. @Peak شاکی محترم شکایت شما رد شد.(طبق برسی های انجام شده بدلیل طولانی بودنه اسم افسره مربوطه علامت (Duty) با استفاده از ایدی ظاهر نمیشه اگر مدارک محکم تری دارید ارسال کنید). @BlackIce در حال برسی... نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در جمعه در 08:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:09 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یاDB ) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) نقل قول - فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قوانین رانندگی را نقض کنید که مشکلی جدی پیش آمده باشد و یا دنبال یک مضنون باشید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: •DB و دمیج دادن به ماشین بنده. •سرعت غیر مجاز در صورت خاموشی آژیر و دنبال مجرم نبودن. •لاین خلاف رفتن و نقض رانندگی در صورت خاموشی آژیر. ویرایش شده جمعه در 08:11 توسط HemosO 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.