Sinaw ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون چجوری به من وانتد 6 دادن اونم بانک رابری وقتی من داشتم تو پیاده رو را میرفتم؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 @SiNaGaMeR شکایت شما رد شد، وانتد Bank Robbery در صورت وجود Getsample(ِDNA) شما توسط اعضای فدرال داده میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون چندین بار service mechanic/ رو میزدن و فرار میکردن که این بار بنده مچشونو گرفتم و ازشون فیلم گرفتم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8332308400/bandicam_2018_07_20_14_44_41_474.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در July 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 @maral شکایت شما مربوط به اقلیت نمیشود، شکایت خود را در جای مربوط به خود گزارش دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdamin ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مگه داریم پلیس بقیه رو کیل بده مگه داریم به زور از دوچرخه پیادت کنن • شاهد ها:ShynError • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در July 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بسم الله الرحمن الرحیم ! با سلام و صلوات خدمت همه یاران عزیز! لیدر پلیس اف بی ای خسته نباشید ! اجرکم محفوظ ! والا بنده یکی از دوستانمو که خیلی وقت بود ندیدم تو سرور پیدا کردیم و راجع به موضوعی واسه خودمون دشاتیم حرفم میزدیم ! یهو پلیس مذکور اومد و وانتد 2 توهین به کاپ رو داد ؟! لیدر محترم لطفا از افسر خودتون بخواهید که یک مدرک ! فقط یک مدرک علیه بنده بیارن که بنده به ایشون یا پلیر های دیگه فحاشی یا توهینی کردم !! لیدر محترم عرض نمودم فقط 1مدرک بیارن کافیه !! ما اصولا 2 نوع توهین داریم که با دو نوع اشاره محسوب میشه ! اشاره مستقیم اشاره غیر مستقیم بنده اصلا ایشون رو مورد خطاب خودم قرار ندادم ! لیدر محترم لطفا به این موضوع رسیدگی لازم رو انجام بده ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدرکی ندارم چون اصلا موردی نبود ! نقل قول فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 (ویرایش شده) @Amin700 شکایت شما رد شد، شما هیچ مدرکی در این باره ارایه نداید! ویرایش شده July 27, 2018 توسط Lux نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام از وانتدی که بم داد ایشون مدرک میخام و وقتی وانتد رو داد با موتور اومد کنارم هیچ اختاری هم نداد و پیاده شد چرخ ماشینم را زد و بعدش که وایسادم که G بزنم فوری کشت منو تو فیلم همه چیز مشخسه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8332911834/bandicam_2018_07_27_20_13_37_891.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 @Molhed شکایت شما رد شد، شما به جرم Attack cop وانتد گرفته بودید که حق تسلیم ندارد و باید فورا کشته شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به چه علتی w داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 (ویرایش شده) @mamadch شکایت شما رد شد، طبق قوانین سوء استفاده از q/ در صورت داشتن درجه تحت تعقیب (اول یک درجه تحت تعقیب دفاع از خود داده میشود سپس فرد به قتل میرسد!) ویرایش شده July 31, 2018 توسط Lux 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو دقیقا کنار خیابون ایرپورت frisk/ کردن و حتی این وقت رو ندادن که من throwguns/ کنم بلافاصله frisk/ (که این امر بعد از wita/ خلاف است) و به دلیل داشتن اسلحه 3 تا وانتد دادن! این به کنار ایشون بدونه اینکه هشداری بدن که در ماشین پلیس G کنید یا هر هشدار دیگه ای به طرف من شلیک کردند و من رو کشتند و به زمان زندان من اضافه شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8333340926/sa_mp_042.png http://s9.picofile.com/file/8333341450/sa_mp_041.png == (لحظه تیر اندازی) ویرایش شده August 1, 2018 توسط matin0050 . نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 @matin0050 شکایت شما رد شد، مدارک شما در این زمینه کامل نیست و طبق قوانین اعضای فدرال میتوانند 5 دقیقه بعد از کشته شدن Boss افراد را Frisk کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما درحال زدن rob بودیم که fail شد و حدود 3 دقیقه قبل از fail شدن من از دستور leavecrew/ استفاده کردم و بعد از 10 دقیقه دیدم ایشون به من وانتد 6 داده. از ایشون مدارک کافی رو برای این کارشون میخوام. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8333694142/sa_mp_011.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 @matin0050 شکایت شما رد شد، وانتد Bank Robbery در صورت وجود Getsample(ِDNA) شما توسط اعضای فدرال داده میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون ساعت 11:33 من رو frisk کردن و من هیچ gun یا drug همراه خودم نداشتم. و در ساعت 11:35 به من 3 عدد wanted برای keeping weapons دادن. خب طبق قانون fbi اگر بازیکن frisk شده دارای اسلحه بود ابتدا gun باید take/ بشه سپس wanted 3 داده بشه. در صورتی که ایشون اصلا چیزی رو از من take/ نکرد ولی wanted داد! نقل قول - اگر بازیکن Frisk شده دارای اسلحه بود (به استثنای اقلیتهای دسته متوسط) اسلحه های او را توسط Take/ از او بگیرید و به او Wanted Level 3 بدهید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: اسکرین شات از frisk اسکرین شات از wanted نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 @Daenerys شکایت شما پذیرفته شد، افسر مورد نظر یک اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من مسافر داشتم و داشتم میرفتم که ماشین خورد به این ، سریع برگشت 3 تا وانتد داد و منو کشت ، ینی چی اینکار چه وضعه؟ این حالا ساب اف بی ای هم هست (هلپر لول 5 هم هست @Arian رسیدگی کن لطفا چه تیم استفه ساختین!) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 @SaliMaroni شکایت شما رد شد، طبق مدارک ارایه شده افسر ما مجاز به وانتد دادن بودند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoeinHmd ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اینجا مگه شهر هرته میاد میزنه میکشه، من نه وانتد kill cop داشتم نه runner • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 @MoeinHmd شکایت شما رد شد.شما وانتد Self_Defence داشتید و کار افسر مورد نظر درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون هیچ هشداری به HQ خبرنگار اومد و من رو کشت . من نتونستم فیلم رو روشن کنم ولی فکر میکنم با 4 تا اسکرین شات بشه ثابت کرد این موضوع رو! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8334135326/sa_mp_049.png http://s8.picofile.com/file/8334135376/sa_mp_050.png http://s9.picofile.com/file/8334135400/sa_mp_051.png http://s8.picofile.com/file/8334135426/sa_mp_052.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 @matin0050 شکایت شما رد شد.مدارک ارسالی شما کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در عکس اول میبینیم که ایشون منو بدون Frisk کردن وانتد Weapons بهم دادن و در عکس دوم میبینیم که بعد از گذشت 47 ثانیه در M/ وارن 3 رو میدن؟! مگه بعد از 4 ثانیه نبود؟! • شاهد ها: --------------------------------------------------------------------------------------------------- • مدرک/عکس یا فیلم: 1. 2. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFox ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لاین مخالف میرفتن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.