aqaahmad ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود دوباره قوانین عمومی دسته ویژه نقل قول - فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قوانین رانندگی را نقض کنید که مشکلی جدی پیش آمده باشد و یا دنبال یک مضنون باشید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در حالی که آژیر ایشان خاموش بود در حال رسیدگی به مجرمین با سرعت بالای +130 کیلومتر در شهر کردند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم مدارک خدمت @AbbasMZ ارسال میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 شاکیان محترم @aqaahmad & @GeneralKocholo شکایت های شما در حال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید... نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اسپایک بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لینک 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 شاکی محترم @Neon شکایت شما در حال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید... نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 شاکیان محترم @GeneralKocholo & @aqaahmad شکایت های شما رد شد، افسر مربوطه دیگر در اقلیت حضور ندارد شاکی محترم @Neon شکایت شما قبول شد، افسر مربوطه 1 عدد FW به دلیل استفاده بی مورد از Spike گرفت نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gta9081 ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داداشمون cuff میکنه تو /handsup پیاده میبره سمت jail • شاهد ها: deldar • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 29, 2023 توسط gta9081 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zZZ ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چی تو اسکرین شات ها مشخصه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 29, 2023 توسط zZZ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 شاکی محترم @gta9081 شکایت شما رد شد، عملکرد افسر مربوطه صحیح میباشد نقل قول دستبند زدن به بازیکن (HCU/) شما فقط زمانی می توانید به یک نفر با دستور Hcu/ دستبند بزنید که او در زندان است و می خواهد از سلول خارج شود یا مجرم حق تسلیم دارد اما شما در آن لحظه دسترسی به وسیله نقلیه نداشتید باید ابتدا مجرم برای تسلیم شدن HandsUp/ بزند و شما به او با این دستور دستبند بزنید تا پیاده به وسیله نقلیه یا مکان Arrest برسید. (مجازات: FW) شما فقط زمانی می توانید دستبند را از شخصی باز کنید که در زندان است و به سلول خود برگشته است. (مجازات: FW) شاکی محترم @zZZ شکایت شما رد شد، عملکرد افسر مربوطه صحیح میباشد نقل قول Federal Bureau of Investigations یک اقلیت دپارتمانی می باشد که با مجرمینی که اسلحه و مخصوصاً مواد مخدر حمل می کنند مبارزه می کند. در این اقلیت مأموران مشغول به گشتن مردم می شوند تا مواد غیر مجاز از قبیل Materials (بدون مجوز) و ... پیدا کنند. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که من ای اف کی بودم ایشون احتمالا میخواستن مثل همیشه منو بگردن ببین متریال دارم که خلاصه فشاری شدن کیل دادن. • شاهد ها: . • مدرک/عکس یا فیلم: برای @AbbasMZ ارسال می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 شاکی محترم @Nick شکایت شما رد شد، مدارک شما ادعای شما را اثبات نمیکنند 1 نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو بی دلیل کشتن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده از ایشون 2 مورد شکایت دارم شکایت اول: ایشون به بنده 2 تا Mfrisk/ میده من فرار میکنم بعد از اینکه Mfrisk/ سوم رو که میده بنده دیگه فرار نمیکنم اما ایشون درجا وانتد میدن و باید مدرک کافی داشته باشند که من داشتم فرار میکردم شکایت دوم: حداکثر ایشون باید 10 ثانیه صبر میکردند بعد وانتد میدادن اما ایشون 5 ثانیه که از اومدن وارن وانتد هستش وانتد میدن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 شاکی محترم @hame شکایت شما رد شد، مدرک از Whokill/ برای اثبات DM کافی نمیباشد و نیازمند مدارک کاملتر هست شاکی محترم @AmirHessaM شکایت اول شما در حال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید... شکایت دوم شما رد شد، قانون ذکر شده فقط برای دستور MS/ و وانتد Running صدق میکند نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 4 ساعت قبل، AmirHessaM گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده از ایشون 2 مورد شکایت دارم شکایت اول: ایشون به بنده 2 تا Mfrisk/ میده من فرار میکنم بعد از اینکه Mfrisk/ سوم رو که میده بنده دیگه فرار نمیکنم اما ایشون درجا وانتد میدن و باید مدرک کافی داشته باشند که من داشتم فرار میکردم شکایت دوم: حداکثر ایشون باید 10 ثانیه صبر میکردند بعد وانتد میدادن اما ایشون 5 ثانیه که از اومدن وارن وانتد هستش وانتد میدن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم ! نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 شاکی محترم @AmirHessaM شکایت شما رد شد، در 23 ساعت قبل، AmirHessaM گفته است: پس میگیرم ! با تشکر از شما. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladzamani ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من مجوز متریال نداشتم و پلیس به جای ۳ وانتد بهم ۴ وانتد داد و وقتی بهش گفتم توجهی نکرد • شاهد ها: مدارک موجوده • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 شاکی محترم @Miladzamani شکایت شما رد شد، تعداد وانتد ها به صورت اتوماتیک تنظیم شده و افسر دخالتی در این مورد نداره پس عملکرد ایشون صحیح است 1 1 نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بنده رو DM کردند. • شاهد ها: . • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک برای @AbbasMZ ارسال میشود. نقل قول سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 شاکی محترم @MahanDanger1987 شکایت شما در حال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید... نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2023 شاکی محترم @MahanDanger1987 شکایت شما رد شد، 7 ساعت قبل، MahanDanger1987 گفته است: بنده شکایتم را از جناب "OverKill" پس میگیرم با تشکر از شما نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض احترام بنده وانتد 1 ای داشتم که حق داشتم تسلیم بشم. آقای Knot همراه همکارشون آقای iKiarash بر روی یک موتور Nrg-500 تشریف آوردند و بی دلیل به بنده وانتد کیل دادند. فکر میکنم بنظرشون وقت نداشتند یه مجرم رو برسونند زندان و ترجیح دادند همراه با همکارشون وقت بگذرونند. بنظرم وظیفه ایشون به عنوان یه اف بی آی این هست که مجرمین رو ببرند زندان نه اینکه برای راحتی کار خودشون وانتد کیل بدن و بکشند در تصویر مشخص هست که وانتد Assault بوده و وانتد کیل نبوده. من حق داشتم تسلیم بشم و بجای این مدت طولانی زندان کلا 5 دقیقه برم زندان. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 21 ساعت قبل، Elsprogamer2023 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض احترام بنده وانتد 1 ای داشتم که حق داشتم تسلیم بشم. آقای Knot همراه همکارشون آقای iKiarash بر روی یک موتور Nrg-500 تشریف آوردند و بی دلیل به بنده وانتد کیل دادند. فکر میکنم بنظرشون وقت نداشتند یه مجرم رو برسونند زندان و ترجیح دادند همراه با همکارشون وقت بگذرونند. بنظرم وظیفه ایشون به عنوان یه اف بی آی این هست که مجرمین رو ببرند زندان نه اینکه برای راحتی کار خودشون وانتد کیل بدن و بکشند در تصویر مشخص هست که وانتد Assault بوده و وانتد کیل نبوده. من حق داشتم تسلیم بشم و بجای این مدت طولانی زندان کلا 5 دقیقه برم زندان. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: +پس میگیرم نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 شاکی محترم @Elsprogamer2023 شکایت شما رد شد، 2 ساعت قبل، Elsprogamer2023 گفته است: +پس میگیرم *پ.ن: شما وانتد Self Defense گرفتید که این وانتد حق تسلیم شدن رو از شما میگیره و با توجه به اینکه بعد از کشته شدن توسط افسر مربوطه به زندان منتقل شدید، عملکرد افسر صحیح بوده. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در صورتی که ما بعد راب وانتد نگیریم حق کشتن مارو نداره و برای fail کردن راب منو کیل کرد • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadb.me/uscqg736wpgq/AG-SA-0005.jpg.html پس میگیرم 4 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در صورتی که ما بعد راب وانتد نگیریم حق کشتن مارو نداره و برای fail کردن راب منو کیل کرد • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadb.me/uscqg736wpgq/AG-SA-0005.jpg.html نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 شاکی محترم @Nikotin شکایت شما رد شد، 4 ساعت قبل، Nikotin گفته است: پس میگیرم *پ.ن: مدارک شما برای اثبات ادعای شما (DM) کافی نمیباشد و برای ثابت کردن نیاز به عکس های بیشتر یا فیلم هست. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.