Markeloff ارسال شده در March 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Shervin1385 در مدارکِ ارسالی توهینی صورت نگرفته و همچنین مدارکِ شما کافی نیست. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDanial ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 آیا شما مدرکی دارید که یکی از اعضای فکشن FBI قانون شکنی کرده است؟ بله به همراه مدرک خود آن را در اینجا گزارش دهید. • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خسته نباشید ایشون با دوستش در pd به اسم Salarc همکاری میکنن که یکیشون میاد لایس های منو 0 میکنه و این اقا CRV میاد به من 5 تا واند میده و کیل میکنه اونم قبل وار که به وار نرسم منم نرسم به وار fw میگیرم تصمیم با شما • شاهد ها: = • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Who Am i لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمتِ شاکی محترم @DnylKhwrni شکایتِ شما در رابطه با گرفتن وانتدِ Keeping materials رد شد، سیستم وانتددهی به صورت اتوماتیک میباشد و هیچ یک از اعضای پلیس نمیتوانند بدون دلیلِ موجه وانتد بدهند. لذا شما باید در وهله اول از افسر SalarC در بخشِ شکایت اعضای پلیس، شکایت مطرح نمایید تا از ایشون درخواستِ مدرک شود. ویرایش شده March 8, 2023 توسط Markeloff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadsultan ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همینجور که در عکس میبینید من با اینکه در دسته متوسط بودم ایشون من رو گشتن و بخاطر دراگ وانتد دادن (من دراگی جلوش استفاده نکردم) • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @mamadsultan شکایتِ شما به دلیل قانونِ زیر رد شد: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: من در حال دوئل با کسی بودم که ایشون آمدند و به من فریسک دادند در قانون فدرال آمده است که وقتی بازیکنی در حال شلیک مداوم به یک فرد هستش نباید به آن شخص فریسک بدهید مجازات در بار اول FW و بار دوم FP80 هستش شاهد ها: در عکس مشخص است مدرک/عکس یا فیلم من نمیدونم شما در دوئل صبر میکنید تا شما رو بکشه یا به صورت مداوم به ایشان شلیک میکنید؟ ویرایش شده March 20, 2023 توسط KINGBATMAN کم بودن حرف 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @KINGBATMAN متاسفانه مدرکِ شما برای اثباتِ در 2 ساعت قبل، KINGBATMAN گفته است: من در حال دوئل با کسی بودم که ایشون آمدند و به من فریسک دادند کافی نمیباشد، لطفا اگر مدارکِ کامل تری دارید برای بنده ارسال نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد دادن بلافاصله بعد وین شدنه راب • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @DeaDHerO متاسفانه قانونی در رابطه با این موضوع داخلِ انجمن ذکر نشده است. لذا ما نمیتوانیم از خودمان قانون درج نماییم و افسرِ مربوطه را مجازات کنیم. شکایتِ شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من گزارش فول هک شدن بانک LV رو در Call 110/ دادم اما ایشون میاد به من BadEmergencyCall میده (FW) در صورتی که شخص Call 110 بی مورد داد می توانید با دستور BadEMCall/ به او درجه تعقیب بدهید. (باید حتماً مدارک داشته باشید) (مجازات: FW) مثال استفاده درست از Call 110: - گزارش دادن متخلفین. - DM/DB های پی دی پی علیه بازیکن. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در April 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مجازات دارم از کی تا حالا بعد از اینکه وارن سوم رو میدن درجا وانتد میدن؟ اگر دقت کنید فاصله بین وانتد و وارن کلا 4 ثانیه بود که همین زمان هم صرف نوشتن CMD کردن من حتی سوار ماشن هم نبودم پیاده بودم و در زمانی که وارن سوم رو دادن برگشتم سمت شخص تا frisk کنه به فاصله ی من و شخص هم توجه کنید • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم@Shayawn افسرِ مربوطه 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دارا خواهد بود. با سلام خدمتِ شاکی محترم@VaFa افسرِ مربوطه 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دارا خواهد بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در April 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و Ram بی مورد و کشتن بنده و آزار و اذیت. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://s2.uupload.ir/files/ag-sa-1252_1432.jpg https://s2.uupload.ir/files/ag-sa-1253_9yw5.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در April 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: God • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @Markeloff ارسال شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CptAmirIR ارسال شده در April 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید : • توضیحات : دزدیدن (Car Jacking) دوچرخه • شاهد ها : - • مدرک/عکس یا فیلم : https://s2.uupload.ir/filelink/LxrahHQLWhmk_af6d3f9b21/pooyaw_jya.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 @Shayawn شکایتِ شما تایید و افسرِ خاطی مجازات خواهد شد. @VaFa شکایتِ شما به درخواست خودتان پس گرفته شد. @Ghadimi شکایتِ شما رد شد، مدارک کافی نیست. @iAdwin شکایتِ شما تایید و افسرِ خاطی مجازات خواهد شد. @CptAmirIR شکایتِ شما تایید و افسرِ خاطی مجازات خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 در 18 ساعت قبل، iAdwin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: God • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @Markeloff ارسال شد. پس میگیرم بچه خوبیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Markeloffداده شده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Markeloff ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 در 11 ساعت قبل، iAdwin گفته است: پس میگیرم بچه خوبیه شکایت بنا به درخواست خودتان رد شد. @Amirlor شکایتِ شما رد شد، مدارکِ شما کافی نیست و همچنین شکایت باید توسط خود شاکی صورت گیرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید : • توضیحات : Mfrisk دادن بی مورد و وانتد دادن • شاهد ها : God • مدرک/عکس یا فیلم : 2 نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Becky طبقِ قانون زیر شکایتِ شما رد شد: نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
heydarsan ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال duel بودن بودم اما ایشون اومدن به من وانتد دادن و بلافاصله منو گرفت برد فرصت هم نداد ۱۰ ثانیه ازش بپرسم چه شده ،در ضمن فقط 1 اخطار داده بودند در حالی که باید 3 اخطار بدن • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: فرستاده برا لیدر Markeloff ویرایش شده April 9, 2023 توسط heydarsan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای لیدر @Markeloff ارسال شد • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر markeloff ارسال شد 1 نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 @heydarsan شکایتِ شما رد شد، عملکردِ افسرِ مربوطه صحیح میباشد. @PANDORA شکایتِ شما رد شد، طبقِ مدارکِ ارسالی از سوی افسر، عملکردِ افسرِ مربوطه صحیح میباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Sergeant طبقِ مدارکِ ارسالی از سوی افسر مربوطه، عملکردِ ایشان صحیح بوده است، شکایتِ شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.