Rony ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: الکی هرجا میرم اخطار میده مزاحم نشید به ادمین گفتم گفت شکایت کن باید مدرک بده هرجا دلم میخواد وامیسدم مورد دوم هم اینکه میبینید منو کی سوار کرده و کی cuff ;/ تو عکس هم مشخصه دوستاش میگن وانتد بده و ایشونم چون آدم جوگیریه میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 5 ساعت قبل، Rony گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: الکی هرجا میرم اخطار میده مزاحم نشید به ادمین گفتم گفت شکایت کن باید مدرک بده هرجا دلم میخواد وامیسدم مورد دوم هم اینکه میبینید منو کی سوار کرده و کی cuff ;/ تو عکس هم مشخصه دوستاش میگن وانتد بده و ایشونم چون آدم جوگیریه میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 @GelofeNبازیکن دیگر در فکشن نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReStArTeR ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. اقا ما داریم راه خودمونو میریم میاد دنبالم و میگه باید بگردیمتون. اخه بی خود که نمیشه باید بگردیمتون. رسیدگی کنید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام شکایت 1: Approval رو 30K میخواستن به بنده بفروشن شکایت 2: بعد که گفتم فروم گفته 20K ایشون سریع /Sl زدند تا نتونم SS بگیرم به هر حال همیشه Record On هست و هیمنجور دنبالم میاد و /Sl میکنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM کردن! ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn). • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 (ویرایش شده) @VirusSajjadشکایت شما رد میشود کاره ماموره فدرال درست بوده فدرال میتواند هر موقع از کسی شک کرد بگردد. @enemaبه دلیل کامل نبودن مدارک شکایت شما رد میشود. @Aryawشکایت شما رد شد به دلیل کافی نبودن مدارک. @djamer شکایت شما قبول شد و فرد مورد نظر یک عدد اخطار اقلیت دریافت کرد. ویرایش شده August 27, 2020 توسط AmiN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و عرض ادب تا اونجایی که بنده بخاطر دارم قوانین رانندگی تو سرور همانطور که برای بازیکنان معمولی و بقیه فکشن ها هست برای پلیس های هم هست تو این فیلم ملاحظه میکنید که اینجناب بدون زدن آژیر و با خونسردی کامل در لاین خلاف رانندگی میکنه و چراغ های ماشینشم خاموش کرده! یعنی این آقا فقط قوانین فدرالو بلد هست؟! قوانین سرور و انندگی مجازو بلد نیست؟ قبلا خیلی سخت گیری میشد ولی حالا بازیکن فقط میخواد مردم به مردم الکی گیر بده و حس قدرت کنه! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uploadb.me/5duwntpdr6lx/avc_God.mp4.html 3 نقل قول Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه سوال آیا تو زندگی واقعی بری به یه پلیس شلیک کنی میاد میگردتت؟ بعد کیلت میده؟؟؟ • شاهد ها: نمی گم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 (ویرایش شده) در 13 دقیقه قبل، Gang گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه سوال آیا تو زندگی واقعی بری به یه پلیس شلیک کنی میاد میگردتت؟ بعد کیلت میده؟؟؟ • شاهد ها: نمی گم • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام و عرض ادب . ابتدا وارن داشتن اسلحتون برام اومد داشتم وانتد میدادم ، بعد اینکه فهمیدین میخوام وانتد بدم ، اومدین با اسلحه زدین ، هم وانتد اسلحتون رو دریافت کردین و هم وانتد کاپ اتک یا همون کاپ کیل . مدارک لازم هم به لیدر محترم تحویل داده شده. امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشین . یا علی ویرایش شده August 29, 2020 توسط matrixd1 نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 7 ساعت قبل، matrixd1 گفته است: با سلام و عرض ادب . ابتدا وارن داشتن اسلحتون برام اومد داشتم وانتد میدادم ، بعد اینکه فهمیدین میخوام وانتد بدم ، اومدین با اسلحه زدین ، هم وانتد اسلحتون رو دریافت کردین و هم وانتد کاپ اتک یا همون کاپ کیل . مدارک لازم هم به لیدر محترم تحویل داده شده. امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشین . یا علی ازت یه سوال دارم تو زندگی واقعی پلیس هم این کارو میکنه؟ Mfrisk > Cop attack > Keeping weapon > wanted Keeping weapon > wanted cop Attack شما موقعی که منو گشتید اصلا نه Armour داشتی Healet هم ۵۰ ۶۰ بود خب خودت فکر کن دیه من حرفی ندارم حمله کردم بهت ولی وانتد ندادی وایسادی گان رو بگیری بعد بدی این عاقلانس؟ در 8 ساعت قبل، matrixd1 گفته است: مدارک لازم هم به لیدر محترم تحویل داده شده. اگه رد شه مجبورم از لیدر شکایت کنم چون هرکی میاد میزنه مدارک ارسال شد عکس به این واضحی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 3 ساعت قبل، Gang گفته است: ازت یه سوال دارم تو زندگی واقعی پلیس هم این کارو میکنه؟ Mfrisk > Cop attack > Keeping weapon > wanted Keeping weapon > wanted cop Attack شما موقعی که منو گشتید اصلا نه Armour داشتی Healet هم ۵۰ ۶۰ بود خب خودت فکر کن دیه من حرفی ندارم حمله کردم بهت ولی وانتد ندادی وایسادی گان رو بگیری بعد بدی این عاقلانس؟ اگه رد شه مجبورم از لیدر شکایت کنم چون هرکی میاد میزنه مدارک ارسال شد عکس به این واضحی با عرض سلام مجدد خدمت حضرتعالی ابتدا تاسوعای حسینی رو به شما و خانواده ی محترمتون تسلیت عرض می کنم . توی مدارکی که بنده به لیدر محترم فرستادم کاملا واضحه که ابتدا فریسک شدین و 3 تا وانتد اولی رو به خاطر داشتن اسلحه دریافت کردین و بعد از این creategun deagle/ سی ام دی استفاده کردین و مجددا اسلحه ساختین و شروع به اتک دادن و کشتن کاپ کردین ، تنها شما نیستین بلکه روزی چن صد نفر این مورد هم برای همکاران و هم برای بنده پیش میاد که کاملا طبیعی هست . موفق و موید باشید ، یا علی نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 بله شما راست میگین من دروغ میگم عکس بالا رو نگاه کن انگلیسیتو قوی کن خواهشا در 31 دقیقه قبل، matrixd1 گفته است: با عرض سلام مجدد خدمت حضرتعالی ابتدا تاسوعای حسینی رو به شما و خانواده ی محترمتون تسلیت عرض می کنم . توی مدارکی که بنده به لیدر محترم فرستادم کاملا واضحه که ابتدا فریسک شدین و 3 تا وانتد اولی رو به خاطر داشتن اسلحه دریافت کردین و بعد از این creategun deagle/ سی ام دی استفاده کردین و مجددا اسلحه ساختین و شروع به اتک دادن و کشتن کاپ کردین ، تنها شما نیستین بلکه روزی چن صد نفر این مورد هم برای همکاران و هم برای بنده پیش میاد که کاملا طبیعی هست . موفق و موید باشید ، یا علی بله کاملا طبیعی هست من دروغ میگم ss هم فتوشاپ هست باور کن ببین میخوام به ترتیب بهت وارن ها و کارایی که کردیو بدم Cop Attack (Warn) > Keeping weapon(Warn) > Wanted lvl 3 (Keeping weapon) > Wanted lvl 4 (Cop attack) Tamam نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gtagtavv2 ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: اقا این بازیکن چند نفرو بدون دلیل . مدرک کشت ماشین منم منفجر کرد با تیرر بعد تا منفجر کرد شروع کردم به گرفتن مدرک فک کنم 5 نفریو زد هرکی از منارشم رد میشدم میزد • شاهد ها: در عکس مشخص است • مدرک/عکس یا فیلم: http://s11.picofile.com/file/8407173076/AG_SA_0021.zip.html عکس ها داخل فایل زیپ میباشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSB ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من در آن منطقه داشتم Activity جمع میکردم ولی این فانتوم از اف بی ای بودن سو استفاده کرد و ماشین من را نرکوند و من سرویس تاکسی دادم بعد که تاکسی که اومد ماشین تاکسی هم ترکاند با deagle و همین شاهد راننده تاکسی من بود .خواهشا رسیدگی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lammar ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام امروز ایشون چندین فحش دادن من اسکرین نگرفتم ولی بازم فحش دادن که ایندفه اسکرین شات رو گرفتم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 15:14، Rony گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اول گفت واستید بگردم من یکم الکی راه رفتم بعد واستادم اومد کنار من واشتاد منم گفتم بگرد انقدر واستاد و اخطار داد حتی از موتور هم پیاده نشد من کنارش بودم یکدفعه وانتد 3کرد به ادمین گفتم گفت بده فروم باید مدرک داشته باشه تو چت مشخصه میگم بگرد و نمیگرده حرصش رو بالاخره باید یجوری خالی میکرد دیگه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @Rony مدارک به لیدر عزیز @AmiN ارسال میشود بنده به شما اخطار دادم که توقف کنید اما همونطور که در عکس اخرتون پیداست با دوچرختون فرار میکردید. کاملا مشخصه شما موقعی توقف کردید که وانتد بی اعتنایی به پلیس برای من اومده بود ( یعنی همچنان سوار دوچرختون بودید که وقتی سوار وسیله ای هستید گشتن برای ما ممکن نیست)و شما بایستی وانتد میگرفتید این وقفه بین وانتد دادن هم برای این بود که مدارک رو جمع کنم. ویرایش شده August 31, 2020 توسط SirMehdi اضافه کردن توضیح 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانینی که به ما گفته شده فقظ رنک های +5 FBI میتونن مارو Frisk کنن در غیر این صورت FW میگیرن و ایشون رنک 2 بوده و منو Frisk کرده و W4 داده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، SirMehdi گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @Rony مدارک به لیدر عزیز @AmiN ارسال میشود بنده به شما اخطار دادم که توقف کنید اما همونطور که در عکس اخرتون پیداست با دوچرختون فرار میکردید. کاملا مشخصه شما موقعی توقف کردید که وانتد بی اعتنایی به پلیس برای من اومده بود ( یعنی همچنان سوار دوچرختون بودید که وقتی سوار وسیله ای هستید گشتن برای ما ممکن نیست)و شما بایستی وانتد میگرفتید این وقفه بین وانتد دادن هم برای این بود که مدارک رو جمع کنم. هرچقدر میخوای مدرک بفرست شما انقدر کنار من صبر کردید و نگشتید تا اون اخطار بیاد درضمن من کنار دوچرخه ام عکس آخر نه سوار دوچرخه ویرایش شده August 31, 2020 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lammar ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 در 22 ساعت قبل، hossein484 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام امروز ایشون چندین فحش دادن من اسکرین نگرفتم ولی بازم فحش دادن که ایندفه اسکرین شات رو گرفتم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس گرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 @Misagh شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه یک اخطار دریافت کرد.@gtagtavv2 شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست و ثابت نمیکند که DM های صورت گرفته توسط افسر پلیس باشد @Gang شکایت شما رد شد. شما "Attack Cop" دادید و ایشون به شما وانتد داد. @KingSB شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست و ثابت نمیکند که ایشون دارن به شما تیر اندازی میکنند.@hossein484 شکایت پس گرفته شد.@SirMehdi شما 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک رو دارید. @Rony شکایت شما قبول شد, افسر خاطی یک فکشن وارن دریافت کرد. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۹ در 21:26، KingSB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من در آن منطقه داشتم Activity جمع میکردم ولی این فانتوم از اف بی ای بودن سو استفاده کرد و ماشین من را نرکوند و من سرویس تاکسی دادم بعد که تاکسی که اومد ماشین تاکسی هم ترکاند با deagle و همین شاهد راننده تاکسی من بود .خواهشا رسیدگی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام و عرض پوزش بنده در حال زدن wanted kill بودم ! که در اتومبیل شما نشسته بود و در SS شما نیست ! شاهدم : Ari_barzakh نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون از موقعیتش سو استفاده کرد و برای اینکه روی دستگاهه ورزشگاه بشینه منو بلند کرد • شاهد ها: Pip • مدرک/عکس یا فیلم: 3 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarSeL ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بدون هیچ دلیل ایشون منو وانتد کیل کرد • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/pvxw_sdmptkj3rhephfck1gwgji7bh0ielw_2020-09-06_17-36-23.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 @ZedOne شکایت پس گرفته شد.@ahooy شکایت شما رد شد. افسر مربوطه به شما شک کردند و از شما خواستند که همکاری کنید.@arsha شکایت شما رد شد. شما وقتی C-7 (داشتن حق تسلیم) باشید و به مامور پلیس ضربه ای بزنید اتوماتیک وانتده "Self Defense" میگیرید و C-6(نداشتن حق تسلیم) می شوید. 1 نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.