Reyzor ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 @gameshad شکایت شما رد شد (مدارک شما کافی نیست، اگر مدارک بیشتری دارید در یک پست جداگانه قرار دهید و همچنین همیشه TimeStamp/ خود را روشن نگه دارید) @djamer شکایت شما رد شد، کار افسر مربوطه صحیح بوده است (قانونی مبنی بر اشتباه بودن کاره افسر وجود ندارد) @DevilMan شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد @83mehrdad83 شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد @H1DDEN @mmob این تاپیک جای ارسال توضیحات و دفاعیات از طرف شما نیست، لطفا دقت فرمایید 1 نقل قول !It's not over until I say the Game is over لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. من یک بار کوبیدم به در سلول و ایشون به من گفتن نکن و بعدش سلول کناریم مشت زد و ایشون منو Punish/ کردن- شما حق ندارید بی دلیل روی افراد در زندان از Punish/ کنید. - در صورتی که زندانی ها موارد زیر را انجام دادند، یک اخطار به آنها بدهید و اگر به اخطارتان توجه نکردند و کارشان را تکرار کردند می توانید روی آنها از Punish/ استفاده کنید: • مشت زدن به در سلول بی دلیل. • کشتن زندانی های دیگر. • فرار زمانی که دستبند (hcu/) به دست دارد. • مشت زدن به پلیس ها و بازیکنانی که برای ملاقاتی آمدند. - توجه داشته باشید در صورتی که زندانی جانش کم است و از شما خواست که Health دریافت کند، اول او را Hcu/ کنید و سپس به محل Drink ببرید و پس از Drink کردن و دریافت Health، او را به سلول خود برگردانید و دستبند را باز کنید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyzor ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 @FareWell شکایت شما رد شد (افسر مربوطه عضو گارد ملی می باشد، نه پلیس فدرال) موفق باشید 3 نقل قول !It's not over until I say the Game is over لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص کاملا معلومه که کاملا بی جهت به من اسپری زدن و به من اسیب رسوندن. در صورتی که من اگه با پلیس همکاری نکنم ایشون باید این کارو کنه. اما من نه وانتدی داشتم نه چیزه دیگه ای. لطفا رسیدگی کنید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ممکنه ایشون بگه من به ایشون تیر زدم یا همکاری نکردم اگر این کارارو کردم لطفا زیره همین پست مدارکشون رو بزارند. نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyzor ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 @Aryaw شکایت شما قبول شد (با توجه به مدارک ارسالی از طرف شما به افسر مربوطه اخطار لفظی داده خواهد شد) نقل قول !It's not over until I say the Game is over لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من AFK بودم دیدم ایشون warn میدن منم داشتم میرفتم کنار که دیدم کنارم ولی wanted داد. • شاهد ها: .. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 با سلام به علت نبود لیدر مشخص در حال حاضر بنده مدارک رو همینجا میگذارم با سلام خدمت شاکی محترم در این مدرک تمامی موارد مشخصه: شما 3 اخطار گرفتید(( بنده حتی id شمارو زدم و همونطور که میبینید AFK نبودید)) و اگر به تایم ها دقت کنید بنده بیشتر از LIMIT بین خطار ها به شما زمان دادم و در نهایت هنگامی که شما وانتد گرفتید که در عکس مشخصه... همچنان وسط خیابان بودید که وانتد رو دریافت کردید یا حق نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 با سلام @Tahdid مدرک خدمت لیدر مربوطه ارسال شد +موفق باشید نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 (ویرایش شده) @posetive با توجه به مدارک ارسالی از طرف افسر مربوطه شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده است. @Tahdid با توجه به مدارک ارسالی از طرف افسر مربوطه شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده است. ویرایش شده May 9, 2020 توسط Mort1068 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marijuana ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیک کردن متریال در PaintBall • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم - مدرک تیک کردن! http://uplod.ir/q1l4xwtcuxh5/gta_sa_2020-05-16_06-28-31-273.jpg.htm - مدرک که خودش بوده! http://uplod.ir/yrn3v49ni2jw/gta_sa_2020-05-16_06-28-35-148.jpg.htm - مدرک که لایسنس متریال داشتم! http://uplod.ir/q6sj9wyzanxv/gta_sa_2020-05-16_06-28-41-450.jpg.htm ویرایش شده May 16, 2020 توسط Hardness 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 (ویرایش شده) @Hardness 1- وقتی وارد پینت بال میشیم به صورت اتوماتیک از حالت انجام وظیفه خارج میشه! 2- کامند Take برای Police Department هستش و اصلا تو Federal کار نمیکنه! موفق باشید ویرایش شده May 16, 2020 توسط Hesamii 5 نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من وانتد داد بعدش خودش هم خلاف میره که تو عکس 2 معلومه اگه همون یه تیکس که منم یه تیکه خلاف رفتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 16, 2020 توسط sinak2467 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 @Hardness شکایت شما رد شد. در صورت ورود به پینت بال به صورت خودکار از حالت انجام وظیفه خارج میشود. @Hesamii این تاپیک محل دفاعیات شما نیست لطفا دقت کنید. @sinak2467 با توجه به مدارک ارسالی ار سوی افسر مربوطه شکایت شما رد شد. در مواقع روشن بودن آژیر و دنبال مضنون بودن میتوان قوانین رانندگی را نقض کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 پلیس دنبال کسی نبود که من رو داشت میبرد زندان آژیر معنایی نداره نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در تایم witaکاملا الکی الکی وانتد دادن و درخواست مجازات دارم حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ما زاده شدیم تا خطر کنیم اما یادمان نمیرود هرکسی هم که اهل خطر بود به ما که رسید احتیاط کرد 2 1 نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تازگیا به هر دو وارن وانتد وانتد میدن ما خبر نداریم یا مدل جدیده؟ 1 نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همکاری با مجرم و کشتن مامور پلیس. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/tpby_jsnqbgkk2hhiuq5iia7grrcxhnwd8x_5_19_2020_6_40_22_pm_trim.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkord ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 با سلام و خسته نباشید • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سو استفاده از شغل - ایشون با کلن BNS دست به همکاری زدن - یکی از اعضا کلن BNS با ایشون صحبت میکنه و میگه که ABMX رو جر دادیم و ایشون میپرسه که این ( من ) با شماست و اون میگه که نه و فردی که توی کلن BNS هستش اسلحه درست میکنن و جلو ایشون منو میکشن و ایشون هیچ اقدامی نمی کنند و به ایشون وانتد نمیدن . من رو هم به جای ایشون میگردن. ایشون همچنین زمانی که تمامی BNS ها اسلحه به دست دارن هیچ کاری باهاشون نداره و فقط من و شاهد منو دستگیر می کنن زمانی که ازشون سوال میکنیم جوابی میدن که توی فیلم هست. آیا این محدودیت فقط برای BNS ها وجود داشته باشه؟ نمیشه یک دفعه برای ما محدود بشه؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/hlxx_gta_sa_2020-05-18_00-24-20-835_(3).mp4/ http://uupload.ir/view/icip_gta_sa_2020-05-18_00-28-04-499.mp4/ http://uupload.ir/view/tdsc_gta_sa_2020-05-18_00-22-37-066.avi/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد.من میخوام مدرکی که برای این وانتد در این زمان داده داشته باشم. • شاهد ها: @MyOwnRules • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت مخفی کنید به علت کامل نبودن مدارک 1 نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 @MyOwnRules شکایت شما قبول شد. بازیکن Mmd_Shf اخطار اقلیت دریافت کرد. @DarkSky شکایت شما رد شد. شما هم زمان دو کار غیر قانونی انجام دادید و مجازات شدید. @XxALIFxX بازیکن خاطی دیگر در اقلیت نیست. @amirkord بازیکن خاطی دیگر در اقلیت نیست. @MyOwnRules شکایت شما رد شد. به دلیل نداشتن مدرک کافی. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahan9848 ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برات متعسفم پارتی بازی در این هد؟؟؟؟ اون وسته جاده پارک کرده من دارام میرم بعد میاد به من میگه باو برو ب اون بگو پارتی بازی 80fp کیک bb ازیزم • شاهد ها: @Faltzer @Godofwar @gamersj و همه ازایه کلن TZ • مدرک/عکس یا فیلم: کردم | کردیم کردی | کردید کرد | کردند منزور کرد بیانگر 6فعل ویرایش شده May 23, 2020 توسط mahan9848 کردند 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 با سلام خدمت شما @mahan9848 از اونجایی که شما میگید ایشون وسط جاده هستش ولی خودتون وسط جاده هستید و یه نکته دیگه شما میگید من دارم میرم ولی سرعت شما چیز دیگه نشون میده اگه مدرک قوی تری دارید دوباره شکایت کنید و شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 . عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، ایشون به من سه اخطار دادن که صبر کنم تا بتونه منو بگرده ( وارن اینکه بتونه به من وانتد بده اومد ولی وانتد نداد. ) دیدم که برای بار چهارم گفت صبر کنید و با ما همکاری کنید تا بگردیمتون منم وایستادم. قبل از اینکه " Frisk/ " کنه ،من اسپری ( Spraycan ) زدم تو صورتش همونجا بود که، وارن Cop Attack اومد. خب، ایشون به جای اینکه وانتد Cop Attack بدن، همونجا درجا " Frisk/ " زد وعلاوه بر اینکه تفنگ هایی که دستم بود Take شد، Drug هایی رو هم که داشتم Take کرد. • شاهد ها: ---------------------------------- • مدرک/عکس یا فیلم: -( اینجا وانتد Ignore cop نداده بود هنوز از اون وارن Mfrisk معلومه ) خب این همونجایی هست که وارن Cop Attack بعد " Frisk/ " کرد. *وقتی کسی Frisk میشه همه وارن های تو 1 ثانیه میاد که تو عکس بعدی میبینید* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به منی که وانتد دارم و داشتم از دستِ افرادِ Police Department فرار میکردم، Mfrisk/ دادن و اینکه به جرمِ Ignoring Cop ستاره الکی دادن به من که این کار مجاز نیست به کسی که وانتد داره Mfrisk/ بدن • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: فکر میکنم مدارک کافی باشه، اگه نبود به لیدر مربوطه یخورده بیشتر مدرک داده میشه در 58 دقیقه قبل، Angoor گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به منی که وانتد دارم و داشتم از دستِ افرادِ Police Department فرار میکردم، Mfrisk/ دادن و اینکه به جرمِ Ignoring Cop ستاره الکی دادن به من که این کار مجاز نیست به کسی که وانتد داره Mfrisk/ بدن • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: فکر میکنم مدارک کافی باشه، اگه نبود به لیدر مربوطه یخورده بیشتر مدرک داده میشه شکایتم رو از بازیکن H1DDEN پس میگیرم. ویرایش شده May 26, 2020 توسط Angoor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جدیدن مد شده با ماشین شخصی بیان وانتد بدن و وانتد ببرند؟اگه 20 ثانیه دیرتر میومد تموم بود تایمش اما با ماشین شخصی اومد! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uplod.ir/fv2wn1p3t6d9/AG-SA-0120.jpg.htmhttp://uplod.ir/1e1s9ptctbgw/AG-SA-0121.jpg.htmhttp://uplod.ir/ikhrqepgd9xk/AG-SA-0122.jpg.htmhttp://uplod.ir/eut1i9ul89r7/AG-SA-0123.jpg.htmhttp://uplod.ir/aqx1smx83md7/AG-SA-0125.jpg.htm نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.