HadiNT ارسال شده در December 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 در 7 ساعت قبل، MahyarKhan گفته است: با سلام ایشون بدون هیج دلیلی وانتد self defense میده @MahyarKhan عزیز سیستم وانتد Self defense به صورت اتوماتیک میباشد. در 7 ساعت قبل، MahyarKhan گفته است: بعد cuff میکنه بعد میبره دم jail اونجا uncuff میکنه و میکشه اخطارات لازم به افسر خاطی داده شد. نقل قول Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در December 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون بنده رو که وانتد 1 بودم رو روی موتور رنت کرده کافد کرد و جلوی زندان برد • شاهد ها: خود لیدر فدرال • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در December 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2019 (ویرایش شده) @KIaOstaD شکایت شما در حال بررسی میباشد، لطفا تا پاسخگویی صبور باشید. ویرایش شده December 26, 2019 توسط HadiNT FIX نقل قول Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NrTh ارسال شده در December 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2019 آیا شما مدرکی دارید که یکی از اعضای فکشن FBI قانون شکنی کرده است؟ به همراه مدرک خود آن را در اینجا گزارش دهید. • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آقا تو safe zone بنده رو فراخوانی میکنی ظاهرا coldown داره و نمیتونه من رو بگرده میگه برو بعد میرم و باگ میخورم ریلاگ میکنم میام میبینم آقا چون فراخوانی کرده بوده تحت تعقیب شدم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اخطار: # بدون مدرک کافی ما آنها را مجازات نخواهیم کرد. # اگر شکایت خود را 2 بار پست دهید پست شما خوانده نمی شود. # اگر شما عضو این اقلیت هستید می توانید برای دفاع کردن از خود به لیدر PM بدهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من داشتم با دوستم شوخی میکردیم که یهو ایشون به من وانتد دادن! درخاست دارم مدارکشون رو اراعه بدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mparsa23 ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بنده رو 3 بار به خاطر اینکه بهشون گفتم noob بدون دلیل kill دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThisIsEziO ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: والا من 1 وانتد داشتم به خاطر call 110 یک مدیک دیدم پلیس نیست خودمو به FBI معرفی کردم ایشون منو Cuff کردن و توی cuff به من /m دادن و runner دادن 2 Admin هم شاهد بودن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 @NrTh شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. @mparsa23 شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. • Ghelion • @ThisIsEziO شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. • Ghelion • 2 2 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در December 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2019 @korak شکایت شما رد شد, کار افسر مربوطه درست میباشد. حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. Ghelion 3 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 @MaMaLiw شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار لفظی دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. Ghelion 2 1 1 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بعد از دادن 2هشدار وست خیابان نایستادن وانتد 3 به من داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.picofile.com/file/8383846218/AG_SA_0292.jpg نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2020 با سلام خدمت شما: @KIaOstaD افسر مورد نظر دیگر در اقلیت فدرال حضور ندارند. با سپاس. 2 2 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام ، درست بعد از ایونت boss و حدود 30 ثانیه بعد از تموم شدن ایونت که من در راه خارج شدن از Airport بودم ، ایشون من رو search کردن وگان های بنده رو گرفتن ( گان هایی که از ایونت گرفته شده بود) در ضمن من هنوز از Airport خارج نشده بودم و طبق پرسشی که از یکی از هلپرها داشتم این کارشون برخلاف قوانین بوده. • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم: @AliWizarD مدارک شما کافی نمی باشد. اگر شما مدرکی دارید که در محوطه مسابقه(Boss) بودید مدراک خود را ارسال کنید, در غیر این صورت شکایت شما رد خواهد شد. Ghelion ویرایش شده January 10, 2020 توسط AliGhelion 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در عکس معلومه (M/) • شاهد ها: ......... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2020 @AbbasMZ شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار لفظی دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. Ghelion 2 1 1 1 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverDie ارسال شده در January 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده عضوه HM هستم و ایشون به بنده وارنه Frisk و Wanted دادند. همه چیز در عکس مشخصه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.picofile.com/file/8384887376/sa_mp_047.png 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God85 ارسال شده در January 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2020 @NeverDie شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. Ghelion 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در January 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من امروز این اکانت رو ساختم اومدم 4 راه این یه بار با ماشینم خوردم بهش، اینم به ما وانتد داد، فک کرد تازه واردم و میخواست اکتیویتی کامل کنه. لطفا رسیدگی بشه! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده January 17, 2020 توسط DifferentBoy - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در January 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم FBI. 1: ایشون سرعت +100 داستن 2: رانندگی در خلاف جهت 3: دقیقا بعد از 4 ثانیه به من وانتد ignoring Cop دادن • شاهد ها: ____ • مدرک/عکس یا فیلم: رانندگی در خلاف جهتسرعت +100دادن وانتد ignoring Cop بعد از 4 ثانیه ویرایش شده January 17, 2020 توسط FareWell نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در January 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2020 سلام امیر جان. داداش این چت باید بین لیدر و شاکی باشه و شما اگه مشکلی داشتید میتونستید به فروم لیدر پیام بدید. دوست عزیز من ۴ ثانیه فرصت نمیخوام که بیام g کنم؟؟ دیگه بقیش رو میسپارم به علی جان. در 2 ساعت قبل، FareWell گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم FBI. 1: ایشون سرعت +100 داستن 2: رانندگی در خلاف جهت 3: دقیقا بعد از 4 ثانیه به من وانتد ignoring Cop دادن • شاهد ها: ____ • مدرک/عکس یا فیلم: رانندگی در خلاف جهتسرعت +100دادن وانتد ignoring Cop بعد از 4 ثانیه شکایتم رو پس میگیرم. نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2020 (ویرایش شده) @FareWell شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند و از اقلیت اخراج شد, با تشکر از گزارش شما. Ghelion ویرایش شده January 17, 2020 توسط AliGhelion 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در January 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم FBI. من وقتی رویه موتور ایشون G کرده بودم وانتد ignoring Cop رو به من دادن و و ایشون به ماشین من کوبیدن و به من وانتد Ramming On Cop Car دادن اما در فیلم کامل دیده نمیشه اما وقتی که دقت کنید میبینید که ماشین من به سمیت جلو هست و ایشون از کنار زدن به من • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم 1فیلم 2 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خئمت لیدر محترم FBI. ایشون 2 بار منو بی دلیل Tazer کردن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم 1فیلم 2 شوکر زدن (Tazer از شوکر میتوان بر روی مضنونینی که درجه تحت تعقیب دارند، یا افرادی که درجه تحت تعقیب ندارند (فقط در صورتی که همکاری نکنند یا جان سایر بازیکنان را به خطر بیاندازند) استفاده کرد (به هیچ وجه سوء استفاده نشود) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در January 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اولا کار جک میکنه و با وانتد هایی که دوستشه کاری نداره و اونارو به جیل نمیبره و از اکانت دومش معلومه با اونا همکاری میکنه با gheysar • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: عکس ها http://s7.picofile.com/file/8385223484/gt1.jpg http://s6.picofile.com/file/8385223518/gt3.jpg فیلم ها http://s7.picofile.com/file/8385224634/GTA_1.mp4.html نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در January 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2020 @DifferentBoy شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند با تشکر از گزارش شما. @FareWell شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه از اقلیت اخراج شدند, با تشکر از گزارش شما. 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.