imMahyaR ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 -عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی داخل خشکی با تلفن همراه به کسی زنگ بزنید یا جواب بدید و برید داخل اب و قطع کنید دوباره انیمه گوشی برداشتن رو انجام میده ولی هم گوشی قطع شده هم گذاشته شده داخل جیب که باعث میشه نه بپری و نه بدوی یا باید کیل بشی یا باید ریکانکت بکنی تا اوکی شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/9a9704_24VID-۲۰۲۴۰۹۰۴-۱۹۳۵۵۳.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه بتونید انیمه گوشی برداشتن رو مثل بقیه انیمه ها که وارد اب میشن کنسل کنید فکر کنم اوکی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 2 ساعت قبل، Mahyarkahe گفته است: -عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی داخل خشکی با تلفن همراه به کسی زنگ بزنید یا جواب بدید و برید داخل اب و قطع کنید دوباره انیمه گوشی برداشتن رو انجام میده ولی هم گوشی قطع شده هم گذاشته شده داخل جیب که باعث میشه نه بپری و نه بدوی یا باید کیل بشی یا باید ریکانکت بکنی تا اوکی شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/9a9704_24VID-۲۰۲۴۰۹۰۴-۱۹۳۵۵۳.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه بتونید انیمه گوشی برداشتن رو مثل بقیه انیمه ها که وارد اب میشن کنسل کنید فکر کنم اوکی شه درود. من هم قبلا چندین بار اینطوری شدم ولی نمیدونم دلیلش همینیه که گفتی یانه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imMahyaR ارسال شده در September 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 19:55، Mahyarkahe گفته است: -عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی داخل خشکی با تلفن همراه به کسی زنگ بزنید یا جواب بدید و برید داخل اب و قطع کنید دوباره انیمه گوشی برداشتن رو انجام میده ولی هم گوشی قطع شده هم گذاشته شده داخل جیب که باعث میشه نه بپری و نه بدوی یا باید کیل بشی یا باید ریکانکت بکنی تا اوکی شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/9a9704_24VID-۲۰۲۴۰۹۰۴-۱۹۳۵۵۳.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه بتونید انیمه گوشی برداشتن رو مثل بقیه انیمه ها که وارد اب میشن کنسل کنید فکر کنم اوکی شه یا اگه مثل بقیه انیمه ها دکمه کنسل کردن داشته باشه هم کارایی های بیشتری خواهد داشت هم راحت تر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 درود باگ گزارش شده مربوط به خود بازی هست، برای برطرف شدن انیم میتونید از کامند یک انیم دیگر مانند Wave 1/ استفاده کنید. موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در October 23 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 درود، گزارش شما تکراری است. ممنون از توضیحات Automat عزیزم. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده