Hellboys ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ?ندارم؟ • توضیحات: دقت کنید به عکس این عکس ما ۱۴ یا ۱۵ هفته پیشه بعد این که این طرف از حسادتی که من رفتم Medic از عمد تاریخی که بنده او اون فکشن نبودم نکردن هم از ادمین و هم از طرف شکایت دارم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 درود خدمت شاکی عزیز خوبه تو مدرک خودتون مشخص هست که 14 یا 15 هفته نیست این 1 2 خدمتت عرض کنم که بنده از قصد کسی رو بن نمیکنم چون درحد بنده نیست بخام سو استفاده ای کنم 3 تاریخ شکایت از روزی هست که شکایت شده پیشنهاده من به شما اینه قوانین عمومی را مطالعه کنید یا حق نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) 3 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 Staff-Note Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 2 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 درود: @amirabbas38, عزیز: طبق مدارک ارسال و بررسی تاپیک های شکایت عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده