رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ناعدالتی ادمین

Gholamreza

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: gholam_85.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Arian.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم

• توضیحات: درود به @Arian , در قوانین گفته :

((گزارش کار:

تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn).
هیچ تفاوتی برای ادمین‌ها و هلپرهای موجود در اقلیت وجود ندارد و در صورت عدم ارائه گزارش کار نیز مشمول مجازات‌های اعلامی خواهند شد.
تقلب و جعل گزارش کار و یا کمک به افراد جهت تقلب و جعل در گزارش کار خود ممنوع می باشد (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP).

نکته: اعضایی که در وسط هفته وارد اقلیت شوند و یا اعضای تازه واردی که به تازگی وارد اقلیت شدند (72 ساعت قبل از شروع جلسه هفتگی) از ارائه گزارش کار معاف هستند.)) 

کجاش نوشته که غلط دادن گزارش کار موجب fw می شود؟؟؟؟

کجاش نوشته که غلط دادن گزارش کار به این معنی است که شما گزارش کار نداده اید؟؟؟؟

کجاش نوشته که من ندیدم!!!!!!!! فقط میگه گزارش کار ندی ، fw می گیری !!!!!!

نگفته اگر بدی و غلط باشه مجازات (fw) می گیری یا به این معنی است که انگار نداده ای .

چرا عوض می کنی معنی متن را و دوماً من از هلپر ها پرسیدم گفتند:نه!!! از ادمین های دیگر پرسیدم گفتند نه!!!! اینم سند:

((لطفا نگاه کنید!!!!))

http://s8.picofile.com/file/8332830018/gta_sa_2018_07_26_17_36_02_500.avi.html

لطفا @Ali @Meli @Shayan @MaGniTo شما بررسی کنید چون من از خود ایشان شکایت دارم و ایشان برای اینکه خودش مورد اتهام قرار نگیرد سریع یک بهانه جور می کند و پست را می بندد.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

• دوست دارم که 2
  • هاها 1
  • ناراحت 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم.

لطفا به این بند دقت کنید --> کلیک

زمانی که گزارش کار شما رد میشود انگار شما گزارش کاری نداید و طبق قوانین با شما برخورد شد.

به نظرتون اگر کسی اسکرین شات های کاملا اشتباه بزاره (برای شما 100 اسکرین شات بوده) گزارش کارش قبول میشه؟ (خیر)

و یا اگه رد میشه برخورد نمیشه؟

اگر اینطور باشه یک عضو هر هفته گزارش کار اشتباه میزاره و گزارش کارش رد میشه و هم چنان در اقلیت باقی میمونه که (بدون هیچ برخوردی!!)

پس زمانی که گزارش کار شما رد میشه یعنی شما گزارش کاری نداده اید.

امیدوارم با توضیحاتی که بهتون دادم متوجه شده باشید.

Arian.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در قوانین هیچ گونه از سخنانی که شما عرض نموده اید ، ذکر نشده !!! گفته اگر بدی و غلط باشه مجازات (fw) می گیری یا به این معنی است که انگار نداده ای . اصلا اشاره نشده !!! جز قوانین نیست !!!این ها فقط نظرات خودتان برای قانع کردن خودتان است !!! من قبول دارم گزارش کارهایم اشتباه بوده اما قبول ندارم که fw بگیرم چون ناقص بودن قوانین تقصیر من نیست !!! چیزی بر مبنی اینکه گزارش کار غلط برابر است مجازات با (FW) نگفته یا اینکه برابر است با ندادن گزارش کار !!!!! ((لطفا قوانین را چک کنید !!!) هیچی مبنی بر این دو جمله نگفته و حتی اشاره هم نکرده پس بنده بی تقصیرم !!!!

لطفا فیلم زیز را ملاحضه نمایید !!!! این حرفی است که خود هلپر سرورتان عرض نموده !!!! لطفا نگاه کنید [برای بار چندم] !!!!

در در ۱۳۹۷/۵/۷ در 18:35، Gholamreza گفته است:

چرا پافشاری می کنید و قبول نمی کنید !!! که بنده مقصر نیستم از هلپر می پرسم میگه : نه !!! تو قوانین میرم فقط اینو نوشته :

((گزارش کار:

تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn).
هیچ تفاوتی برای ادمین‌ها و هلپرهای موجود در اقلیت وجود ندارد و در صورت عدم ارائه گزارش کار نیز مشمول مجازات‌های اعلامی خواهند شد.
تقلب و جعل گزارش کار و یا کمک به افراد جهت تقلب و جعل در گزارش کار خود ممنوع می باشد (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP).

نکته: اعضایی که در وسط هفته وارد اقلیت شوند و یا اعضای تازه واردی که به تازگی وارد اقلیت شدند (72 ساعت قبل از شروع جلسه هفتگی) از ارائه گزارش کار معاف هستند.)) 

هیچگونه اشاره نشده!!!!!

• هاها 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Arian گفته است:

لطفا به این بند دقت کنید --> کلیک

دوست عزیز در این بند ((تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn).)) اینجا که شما هی تاکید می کنید !!!! منظورش این است که (همه موظف به دادن گزارش کار هستند و فرقی نمی کند !!!!! ) !!!! نه چیز دیگری !!!!!

کجای این متن ((گزارش کار:تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn).

نکته: اعضایی که در وسط هفته وارد اقلیت شوند و یا اعضای تازه واردی که به تازگی وارد اقلیت شدند (72 ساعت قبل از شروع جلسه هفتگی) از ارائه گزارش کار معاف هستند.)) گفته که 

در 2 ساعت قبل، Arian گفته است:

زمانی که گزارش کار شما رد میشود انگار شما گزارش کاری نداید و طبق قوانین با شما برخورد شد.

به نظرتون اگر کسی اسکرین شات های کاملا اشتباه بزاره (برای شما 100 اسکرین شات بوده) گزارش کارش قبول میشه؟ (خیر)

و یا اگه رد میشه برخورد نمیشه؟

اگر اینطور باشه یک عضو هر هفته گزارش کار اشتباه میزاره و گزارش کارش رد میشه و هم چنان در اقلیت باقی میمونه که (بدون هیچ برخوردی!!)

پس زمانی که گزارش کار شما رد میشه یعنی شما گزارش کاری نداده اید.

کجاش گفته ؟؟؟؟؟ از هلپر پرسیدم میگه fw نداره!!!!!!! فیلم دارم با چه زبانی بگم؟؟؟؟ نگاه کن چند مگ چیزی نمی کنه!!!!

اینهایی که شما عرض می کنید فقط می خواهید خود را قانع کنید ، تقصیر من نیست تقصیر قوانین است که کامل نیست !!!! چطوری بگم که عزیز من هیچی اشاره نکرده !!!!! @Ali خودت قضاوت کن !!!! چون خودت قوانین رو نوشتی !!!!! تو قوانین اصلا اشاره شده از اینکه اگر گزارش کار غلط باشد شما FW می گیری یا اینکه به معنی است که گزارش کار نداده اید ؟؟؟  اصلا هیچی در موردش ننوشته و حتی اشاره نشده !!!!(((تقصیر من نیست ، فقط همین !!!)))

لینک به دیدگاه

زمانی که گزار کار غلط میدادید یک لحظه فکر نکردید در صورت رد شدن گزارش کارم چه خواهد شد؟

همینطور که بالا ذکر کردم "اگر اینطور باشه یک عضو هر هفته گزارش کار اشتباه میزاره و گزارش کارش رد میشه و هم چنان در اقلیت بدون اقلیت باقی میمونه"

Arian.png

لینک به دیدگاه

عزیز من شما فقط دارید می گویید اگر و فکر کنی و .... باید تو قوانین گفته می شود و معین می شود مثلا بار اول av  و بار دو FW , برای بار سوم KICK 80FP ولی عزیز من چیزی بر این مبنی ذکر نشده !!!! اگر که در قوانین هست برایم ارسال کنید (قشنگ مفهوم ش متن بالا باشه و مجازات ها را هم گفته باشد !!!! ، نه، تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn).)) و بنده با کمال میل می پذیرم!!!!

دوست عزیز ، از هرکس می پرسی در این مورد یک چیزی میگه !!!!! از هلپر می پرسی میگه نه !!!!!(که فیلم ش رو فرستادم) از ادمین می پرسی میگه KICK با 80FP و یکی میگه AV , ..... مجازات این عمل معلوم نیست !!!!!! پس مفصر این قضیه کسی است که قوانین را تعیین کرده که به این مسئله اصلا فکر نکرده و @Ali باید در این موضوع پاسخ گو باشد !!!!

لینک به دیدگاه

اگر یک قانون مشخص بود ، هلپر نمی گفت :نه!!!! یکی نمی گفت fw !!!یکی نمی گفت av یا یکی نمی گفت kick!!!! همه براساس همون قانون که بود تصمیم گیری می کردند نه با میل شخصی . چون اصن حرف شما درست ولی قانون که مشخص نکرده که مجازات این کار چیه و هیچی نگفته!!!! و در اینجا هلپر و ادمین ضرر نمی کنه ، کسی که ضرر می کنه پلیر هست !!!!

@Gholamreza

لینک به دیدگاه

امروز از ادمین پرسیدم می گویند : خیر !!! اینم سند !!!:

sa_mp_011.png

!!!

از هلپر هم پرسیدم می گوید نه!!!!

این فقط شما هستید که می گویید اره!!! همه ادمین ها می گویند : نه!!!!! همه قبول دارند که کار لیدر اشتباه بوده !!!!!!! و در قوانین چیزی از fw ذکر نشده !!!!! 

لینک به دیدگاه

و ادمین @Meli زحمت کشیدن و دوباره اسکرین شات ها را بررسی کردند و عرض نمودند !!!

sa_mp_014.png

ولی شما عرض نمودید بنده 100 تا اشتباه داشتم!!! فقط چندتا تکراری بوده !!!! که اونم علت ان این بوده که بنده 1 اسکرین از acc taxi/ می گرفتم و 1 اسکرین از زمانی که فرد سوار می شدن که به این علت ACC TAXI/ هم در اسکرین می افتاد !!!!! پس باید حقوق هم می گرفتم !!!! اما به جایی حقوق @Shawyan به بنده FW داده اند !!!!

خیلی ممنون از ادمین @Meli که وقت گذاشتن!!!

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره.

چه اشتباهتون در گزارش کار خاص بوده باشه چه نبوده باشه باید حداقل اسکرین های لازم رو درست میداشتید که شما نداشتید، به هر حال گزارش کارتون صحیح رد شد (طبق حرف خودتون).

برای مثال FBI: حداقل اسکرین نیازش برای Frisk بر فرض مثال 20 عدد هست، اگر شما 50 عدد بدید که 19 عدد از آن درست باشد یعنی شما  گزارش کارتون غلطه و رد میشه (31 عدد دیگه اشتباه بوده)

بنده با ادمین (Mahdi) که شما اسکرین گزاشتید ازش صحبت کردم، به دلیل حجم بالای ریپورت و اینکه تنها ادمین آنلاین بودن سرشون به شدت شلوغ بود که شما هم در اون لحظه بهش اضافه شدید و در جواب دادن دچار مشکل شدند. (زمانی که شما این سوال رو از ادمین کردید، از اقلیت کیک شده بودید، پس مسئول کیک شدن شما ادمین نیست)

هلپر (Farnam_HS) هم که بهتون گفته موردی نداره، هلپر تازه کار هستند. (زمانی که شما این سوال رو از هلپر کردید، از اقلیت کیک شده بودید، پس مسئول کیک شدن شما هلپر نیست)

با فرض 1 یا 2 نفر نمیشه گفته همه.

قوانین مشکلی نداره، شما متوجه قوانین و حرف بنده نمیشید.

و همچنین طبق تصمیم مدیریت قبلی (Shayan) برخورد رد شدن گزارش کار از AV تا FW بوده (در فروم ذکر شده FW)

به اطمینان زیاد شما بر اساس قوانین گزارش کار غلط نزاشتید، بعد از کیک شدن اول لیدر بعد بنده و حالا هم قوانین رو بهونه میکنید.

کیک شدن شما از اقلیت توسط لیدر قبلی Shawyan) Taxi Driver) درست بوده.

باز هم سوال میکنم: اگر اشتباه دادن گزارش کار برخوردی ندارد پس همه میتونن بیان تو یه اقلیت هر هفته اسکرین شاته الکی بزارن تا رنک 5 برن! پس ما چرا اصلا گزارش کار بزاریم؟ 

حتما نباید ذکر بشه (اگه گزارش کارت اشتباه باشه چه کم چه زیاد باهات برخورد میشه، وقتی نوشته (تمامی اعضای اقلیت (به همراه Sub-Leader) موظف به ارائه گزارش کار هفتگی هستند (مجازات: Faction Warn) وقتی اشتباه میزاری انگار نزاشتی (اشتباه بزاری غلط باشه چه فرقی میکنه با اینکه نزاشتی؟)

به نظر میرسه شما نمیفهمی یا نمیتونی بفهمی یا تو فهمیدن مشکل داری یا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

Arian.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس

با عرض سلام و وقت بخیر.

پس از بررسی مجدد شکایات و گزارش کار، متوجه شدیم که تعداد اشتباهات به ارقام 2 رقمی هم نمی رسند و لیدر موظف به بررسی و درج عدد درست در بین گزارش کار بوده.

به دلیل لحن نامناسب و کامل و دقیق بررسی نکردن موضوع توسط Arian، شکایت شما قبول و ادمین مذکور AV دریافت کردند، همچنین شما به تاکسی با 1FW بازخواهید گشت اما حقوق شما حساب نخواهد شد.

همچنین بزرگ نوشتن شما، نه کاریتون رو راه میندازه نه فایده خاصی داره، سعی کنیم شخصیتمون بزرگ باشه نه فونتمون.

بسته شد.

• دوست دارم که 2
  • مرسی 2
  • هاها 3
  • چی چی 1
  • ناراحت 2

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...