AFK ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بن اشتباه || تایپیکی که از من شکایت شده را ارسال کنید. همچنین بن لاگ یو سی پی منو که اشتباه بن کردند پاک کنید. توی توضیحات بن نوشته اند این تایپیکه ولی من در این تایپیک خودم از فرد دیگری شکایت کردم نه فرد دیگری از من • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/account/banlog/ ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در September 2 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 درود: @AFK, عزیز: شکایت شما تایید و ادمین مربوطه مجازات شدند. همچنین به دلیل رفع محرومیت توسط خود شما اماکن حذف تاریخچه نمی باشد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده