Arast ارسال شده در August 31 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -. • توضیحات: سلام و درود و عرض ادب خدمت دوستان بنده به علت زبان ناپسند میوت شدم و مجازات شدم و ۲ روز از میوت شدنم گزشته و امروز ساعت ۱۰ خواستم بیام تو اکانت دیدم زده بن به علت زبان ناپسند و اینکه من بعد میوت شدنم به کسی فحاشی نکردم لطفا پیگیری کنید باتشکر • مدارک (فیلم یا عکس): 2 1 ғɪɢʜᴛ ᴜɴᴛɪʟ ʏᴏᴜ ʟᴇᴀʀɴ ɴᴏᴛ ᴛᴏ ʟᴏsᴇ اینـقدر بـجنگ تـا نباخـتن رو یاد بـگیری.): https://uploadkon.ir/uploads/360203_24VID-20241103-175224-192.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در August 31 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31 Staff-Note 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 2 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 درود: @mahdigang, عزیز: باتوجه به اینکه شما برای بار دوم اقدام به فحاشی با شدت بالا کردید, و با استناد به قوانین عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده