OLYMPIA ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده بی دلیل fp80 شدم به دست ادمین Terible // بنده مدارک را میخوام پ.ن // چند نفر دیگه ام fp80 شدن • مدارک (فیلم یا عکس): @Kamyab 31 دقیقه قبل، OLYMPIA گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده بی دلیل fp80 شدم به دست ادمین Terible // بنده مدارک را میخوام پ.ن // چند نفر دیگه ام fp80 شدن • مدارک (فیلم یا عکس): @Kamyab اضافه میکنم + (( بنده بی دلیل ۲ تا fw گرفتم بدون اینکه کسی شکایت کنه یا چیزی بشه )) ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 درود خدمت شما Staff note 1 اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 درود: @OLYMPIA, عزیز: شما به دلیل عدم حضور در جلسه ی هفتگی + عدم تکمیل فعالیت هفتگی بدون در خواست مرخصی از اقلیت اخراج شدید. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده