HashashiN ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمته مسئولین شکایت عزیز ایشون من وقتی از گیم لفت دادم بعد از ۲ ۳ ساعت اومدم دیدم اکانتم به دلیل توهین به ادمین بن شده با اینکه اصلا توی همه ی اکانتام نه به سرور نه به ادمین نه به هلپر توهین شده این اشتباهی احتمال داره بن کرده باشه و درخواست مدراک رو دارم از آقای @Fayez و دوم اینکه ایشون اگر هم درست بن کرده باشه به جایی که ۳ روز بن کنه ۶ روز بن کرده • مدارک (فیلم یا عکس): UCP میتونید چک کنید UCP اکانته MikeSnakefield ویرایش شده August 29 توسط Hashashin اضافه کردن عنوان دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 Staff-Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 درود: @HashashiN, عزیز: شکایت شما در حال پیگیری می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @HashashiN شکایت شما تایید شد. بازیکن مربوطه در زمانی که ادمین بودند به دلیل شکایت شما مجازات شده اند. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده