HajHassan ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض ادب و سلام و درود، چند وقت پیش بر علیه من شکایت ثبت شده توسط یک کاربر، موضوع اش فحاشی شدت بالا بود. و مدارک فیلم هم گذاشته بود، تو فیلم نگاه کنید من هیچ فحش (شدت بالایی) به شخص ندادم! و همزمان طرف داخل فیلم داشت به من فحش میداد و دستش رو میکروفون بوده! شدت صداش و فحاشیش انقدر بالا بوده که گردی میکروفون ببینید چقدر بزرگ شده! ادمین باید به همین دلیل خودکار شکایت اش رو رد میکرد! نه تنها شکایت طرف رو رد نکرد! من از سرور بن شدم! به مدت 20 روز! لطفا پیگیری کنید این ناعدالتی رو! • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/108127_24IMG-20240827-134847.jpg Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 28 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 درود: @HajHassan, عزیز: لطفا لینک تاپیک شکایت را در همین پیام ارسال کنید. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در August 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 22 دقیقه قبل، SFC گفته است: درود: @HajHassan, عزیز: لطفا لینک تاپیک شکایت را در همین پیام ارسال کنید. Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 @HajHassan, عزیز: استفاده ار هرگونه کلمات ناپسند و امیال جنسی به شدت ممنوع و دارای مجازات سنگین در قوانین عمومی می باشند. در مدارک ارسالی فحاشی شما کاملا مشهود و در مورد فرد دیگر موردی رویت نشد. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده