Suvastika ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 با سلام. یکی از دوستان واسه املاک پیشنهاد داده بود گفتم کامل ترش کنم. میشه ی فکشن اورد و اونا سفارش تحویل بگیرن از پلیر به صورت اتوماتیک ک کمک کنن ب فروشش یک سری قوانینم داشته باشه، یه خونه با این مشخصات نهایت این قیمت و... و از طریق تبلیغات اقدام به فروش کنن. همه میدونیم News Reporter هیچ اکتیویتی نداره، چون کسی نه بسته میخواد و ن چیز دیگ. در نتیجه باهم همکاری داشته باشن و ب نفع هر دو هم هست این مورد میتونه واسه ماشین های دست دومم عملی بشه و ماشین در یک بیز برای فروش گذاشته شه و اتوماتیک به افراد فکشن ب نوبت یه تبلیغ بده، و پلیرا بتونن تو بیز ماشینا رو تست کنن. لطفا نظرتون رو بگید در این مورد با تشکر نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azhdar2024 ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 سلام و درود. ایده جالب و خوبی هست (+) نقل قول :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 با سلام ایده جالبه ولی درد سر اجرایی و سوراخای زیادی توش هست به صورتی که حداقل من با خوندن نظرتون به یه دیدگاه کلی نرسیدم که چی میخواید ... در مورد بیز برای ماشین دست دو اگر به صورت اتوماتیک باشه من موافقم. نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 فکشن زیاد جالب نیست و اگه فکشنش بیاد اکتیویتیشون خیلی کمه همون بیز بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 5 ساعت قبل، Fader گفته است: با سلام ایده جالبه ولی درد سر اجرایی و سوراخای زیادی توش هست به صورتی که حداقل من با خوندن نظرتون به یه دیدگاه کلی نرسیدم که چی میخواید ... در مورد بیز برای ماشین دست دو اگر به صورت اتوماتیک باشه من موافقم. 2 ساعت قبل، MaDNeS گفته است: فکشن زیاد جالب نیست و اگه فکشنش بیاد اکتیویتیشون خیلی کمه همون بیز بهتره منم به همین نتیجه رسیدم، بهتره اتومات باشه و تبلیغاتش به ترتیب بیوفته به اعضای NR نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 نظر جالبه موافقم باهات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 درود موافقم ( + ) اما اگر که بخواد Faction بشه فکر نکنم فکشن خوبی از اب در بیاد. یا خیلی باید خلاقیت به خرج بدیم تا بتونیم یک Faction طراحی کنیم. و اگر Faction طراحی شد باید قبل از انتشارش اقای @Ali و @Kamyab قوانینش و توضیحات کار فکشن رو توی Forum انتشار دهند که ببینیم چجور فکشنیه، و بعد تصمیم نهایی هم خود Player های بازی دهند. 1- مقایسه های Faction با Biz مشاور املاک. 2- تفاوت کار. 3- مقایسه سختی و اسانی کار. و.... موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.