رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رسیدگی کاملا اشتباه

GodLike

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: rezaomrani.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .SauRoN..png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: --

• توضیحات: ایشون شکایت منو که از اقای امیر فاکسیک کرده بودم رد کردند من در شکایت گفتم که ایشون منو بی دلیل ساسپند کردن ایشونم جواب داد ایشون فقط گواهینامه شما را تیک کردند و شکایت من رد شد                   خوب بی دلیل تیک کردن گواهینامه یه نفر جرم نیس ؟؟؟؟ یعنی هر افسری راه بیوفته تو خیابون میتونه تیک کنه لایسنس افراد رو ؟؟؟؟ من بشدت از ایشون شکایت دارم و میخوام سریع رسیدگی شه

• مدارک (فیلم یا عکس): http://uploadboys.com/b21eb8d5b6df5a46/shekayat.png

http://uploadboys.com/026b6d0c0283e553/shekayat_2.png

ویرایش شده توسط rezaomrani

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز

دوست عزیز لایس شما الکی گرفته نشده است شما در حال رفتن به لاین خلاف بودید که افسر مورد نظر شما را مشاهده کرده و دنبال کرده و تنها لایس شما را گرفته است و مدارک به مدیریت نیز ارسال شده است و مطمئن باشید که اگر الکی این کار رو کرده بود با افسر برخورد میشد، امید وارم موفق و سربلند باشید.

(( یا حق ))

ویرایش شده توسط Sauron
  • ناراحت 1

When enough people make false promises words stop meaning anything

Then there is are no more answers

Only better & better lies

AraGorN.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...