Routin ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام فکر نمیکنم این طریقه بن کردن از تیم اسپیک باشه، مثلا ادمین ها به عنوان یکی از الگو های پلیر ها باید باشن، واقعا زشته که توهین کنن. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 27, 2018 توسط Voldemort 1 1 BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 سلام دوست #دوروی من. اولا اون فُحشایی که دادیو نیاز نیست سانسور کنی چون مدرکش داده شده و هماهنگیاش شده. در مورد زمان بنتم بگم ادمین ها در بعضی شرایط میتون از Custom Duration استفاده کنن. به هر حال دفاعیه اصلی به مسئول رسیدگی شکایات ارسال میشه. امیدوارم اوقات خوشی رو همراه با دوستات داشته باشی <3 1 ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در July 27, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 درود اولا که من دوست شما نیستم و اصلا هم علاقه ندارم دوست فردی که فاقد ادب هست باشم. درسته ادمین ها میتونن Custom Duration بن کنن ولی فکر نمیکنم بتونن توهین کنن درسته؟ BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 در ۱ ساعت قبل، Voldemort گفته است: علاقه ندارم دوست فردی که فاقد ادب هست باشم. داداش خودت فحشایی که Poke میدادیو توجیح کن بعدش ادب منم توجیح میشه :-/ در مورد توهینتم به هر حال جواب فحشایی بوده که دادی. به یکی بگی های میگه هوی. به هر حال تصمیم با مدیریته که چیکار کنه. شما هم برو پیش دوستات. وضعیتت معلومه که چجور شخصیتی داری. ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 اگه ایراد از خودت نبود بی دلیل نمیومدی چت هارو با پِینت سانسور کنی. قدیمیا یه ضرب المثل دارن که میگه کرم از خود درخته. شما عملا بازم بخوای برگردی کسی حتی بهت توجه هم نمیکنه. پس قاعدتا این حرکت بنده نسبت به یه پلیر ساده هم حتی نبوده. اگه تونستی اثبات کنی که این اتفاق با افراد دیگه ای هم افتاده من بهت جایزه میدم. ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 بهت پیشنهاد میدم بری سراغ همون شغل Farmerـت با تراکتور اینور اونور بری :-))))@Ali لطف کن جواب ایشون رو خودت بده. 1 ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در July 27, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 پس اینطور که پیداس شما به عنوان ادمین در سرور های دیگه هم بازی میکنی درسته؟ وگرنه فکر نمیکنم انقدر علم داشته باشی که از رو حس ششم حرف بزنی و بگی که من کجا بازی میکنم و چه کاری میکنم... خودت کم کم داری رو میکنی Babe 1 BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با توجه به برسی های انجام شده کار ادمین مورد نظر اشتباده بوده و برخورد لازمه انجام خواهد شد. + بسته شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده