Alii ارسال شده در March 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2017 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. .دوست عزیرGodbooy شما با من لج یا دشمنی دارید پست را Accept نمیکنید لطفا قوانین را رعاّیت کنید. ^ با تشکر ^ • مدارک (فیلم یا عکس) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Drake ارسال شده در March 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2017 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Alii گفته است : فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. .دوست عزیرGodbooy شما با من لج یا دشمنی دارید پست را Accept نمیکنید لطفا قوانین را رعاّیت کنید. ^ با تشکر ^ • مدارک (فیلم یا عکس) با سلام. بنده به دلیل زیاد بودن تعداد پست ها و اینکه با یک اکانت شما پست گذاشتید به این فکر افتادم که شاید همان پست قبلی باشد و قبل از اینکه به این تاپیک سر بزنم در قسمت پست ها پاسخ پست شما داده شد و اینکار از روی هیچ دشمنی نبوده است . با تشکر. ویرایش شده March 7, 2017 توسط Drake لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alii ارسال شده در March 8, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2017 در 20 ساعت قبل، Alii گفته است : فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. .دوست عزیرGodbooy شما با من لج یا دشمنی دارید پست را Accept نمیکنید لطفا قوانین را رعاّیت کنید. ^ با تشکر ^ • مدارک (فیلم یا عکس) با سلام وخسته نباشید شکایت را پس میگرم. لطفا یکم بیشتر Forum را چک کنید با تشکراز . DeaThrowHaCkeR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در March 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2017 درود! شکایت بررسی شد و با توجه به عدله های موجود اشتباه از سوی لیدر نبوده بسته شد! دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده