mohammad1385 ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من با اکانت مولتی بودم فکر کرد من نفهمم امد با سی ام دی تقلبی منو گول بزنه موتورم رو ازم بگیره سی ام دی داخل اس اس معلوم است و ادمین A.R.A.S اسپان شد و موقعی ک اسپان شود کلا بردار گفت من نمیخرم ادمین ک رفت گفت میخرم • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/059223_24Screenshot-2024-08-23-06-42-18-712-ir-arsacia-sa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 با سلام خدمت شاکی محترم @mohammad1385 مدارک شما کافی نیست اگر مدرک کاملتری دارید برای بنده ارسال کنید. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @mohammad1385 شکایت شما تایید شد. بازیکن خاطی به مدت 14 روز از سرور محروم(بن) خواهد شد. با تشکر از گزارش شما. +موفق باشید. +بسته شد. 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده