Huge ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام بنده در اونت بودم و نتم پرید یعنی قطع و وصل میشد ولی از بازی بیرون نرفتم چون گفتم الان نت میاد ولی دیدم اوضاع نتم خیلی داغونه برای همین از بازی اومدم بیرون و دوباره اومدم که وارد بازی بشم دیدم ادمینی که ناظره اونت بود منو به دلیلcheats محروم کردن. سریع با اکانت دیگه ای وارده بازی شدم که توضیح بدم به ایشون که من نتم قطع و وصل میشد اما اشون گفتن شماcheatsکردین. من واقعا نمیدونمcheats چی هست از ایشونم پرسیدم ولی گفتن نمیتونن که پاسخ این جوابو بدن. من واقعا نمیدونم که چه کاره اشتباهی انجام دادم که بخاطرش 1ماه محروم شدم. ایا قطع و وصل شدن اینترنت دسته منه که بخوام قطعش کنم؟ امیدوارم رسیدگی بشه چون من هیچ کاره اشتباهی نکردم یاحق! mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 با سلام خدمت شاکی عزیز . مدارک مورد نظر به مدیریت ارسال شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در July 27, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 باسلام از مدیریت تقاضا دارم سریعا به این موضوع رسیدگی کنند. الان 2روز میگذره اما هنوز رسیدگی نشده. باسپاس فراوان. mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با سلام، شکایت در حال برسی است لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در July 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 باسلام,ازمدیریت تقاضا دارم اگر ادمین مورده نظر اشتباهی بنده رامحروم کردن. موردبخشش قرار بگیرم چون بنده درفکشن مدیک بودم وبا 80fp kickشدم. باسپاس فراوان mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با سلام. شکایت شما پذیرفته شد و از بازی آنبن خواهید شد. اخطار های لازمه به ادمین مربوطه داده خواهد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده